A fost postul 10


Nu a durat mult, nu mi-am programat să scriu doar 10 postări la Motorsportnews, dar se pare că lucrurile se întâmplă fără să ne aşteptăm, sau fără să ne întrebe prea mult dacă vrem şi suntem gata să pornim pe un alt drum.

 

O să dispară această rubrică şi nu aş vrea să vi se pară că am dispărut ca măgarul în ceaţă, de fapt nici nu am cum, sunt o vacă!!!; ce pot să vă spun este că am cedat în faţa luptei cu Mitraşcă, m-am declarat învins şi merg să îmi încerc norocul acolo unde el s-ar fi simţit îngrădit. Nu luaţi de bun tot ce scriu, vorbeşte gura fără mine şi glumesc pe seama vechiului meu conflict cu el. Apropo Andrei nota 1o pentru articolul de săptămâna trecută, primul că la al doilea nu te caracterizează.

 

 

Nu-mi plac chestiile astea, cu mulţumesc Popescule pentru oportunitate, cu o să îmi fie dor de voi şi tot felul de fainoşaguri d-astea netipice unei vaci mature, vă spun doar că ne mai auzim si vedem…ăăăă şi să nu uit Jari mi-a făcut Duminica, care tocmai a trecut un vis, să-i ţină Dumnezeu năravul.

 

Vă salut şi vă respect.