Mă doare-n cod

Vorbesc strict de oraşul nostru şi nu de alţi bătuţi de soartă de pe meleaguri mioritice. Atâta ne-au mai ameninţat cu coduri încât mă doare părul. Nu s-a întâmplat nimic prieteni, a picurat câteva ore, au fost 6-7 grade şi toată zăpada s-a înmuiat şi scurs înspre cele 5 ochiuri ale capacului de canal din faţa casei.

 

Normal că mărimea bălţilor a excitat meltenii care au trecut ca nebunii şi au stropit tot ce le-a ieşit în cale, dar deh…face parte din peisaj, face parte din gibonăreala zilnică.

 

Să vă scriu totuşi despre sport, în ultimele zile Eurosport s-a gâlcevit la FIA cu privire la drepturile de televiziune în ceea ce priveşte WRC. Nu s-a ajuns la nici un consens, fapt care va duce cel puţin în România la un somn liniştit, oricum orele de transmitere a rezumatelor de la monte Carlo fiind de-a dreptul hilare.

 

 

Am citit că Al-Attiyah va concura începând cu Suedia la bordul unui Citroen DS3, mă bucur pentru el dar vreau să îl avertizez că încă nu s-a fabricat maşina care să-i reziste, omul încearcă…nu ar fi mare mirarea ca la începutul sezonului viitor să îl vedem la pupitrul unui MINI.

 

Revenind pe meleaguri autohtone, mi-am adus aminte de o discuţie avută cu Costi Stratnic, (Straşnic aşa cum îmi place mie să-i zic) în care îmi spunea că este din ce în ce mai încântat de rally, lucru care mă face să mă gândesc că în viitorul nu tocmai îndepărtat, la startul probelor din CNR să apară un nou echipaj.

 

A căzut Boc din funcţie, OMG…normal ca trebuia să fie închisă gura românilor într-un fel, a mai fost el revocat din funcţie şi remontat. De data asta poate e definitiv, va daţi seama ce aroganţă ar fi să o pună chelu’ pe madam Udrea în fruntea guvernului şi să apară nişte finanţări ale unor piloţi autohtoni???, e clar, după ce ca nu am scris nimic coerent, mai am şi halucinaţii. Vă urez o săptămână altfel…

6 thoughts on “Mă doare-n cod”

  1. Eurosport se dovedeste inca o data cel mai de rahat program TV (de sport) european. Probabil au avut pretentii sa-si mute sediul din garsoniera aia din Paris intr-un mare viloi. Lamentabil.

    1. Oamenii au cerut pentru că li s-a permis, şi-au dat seama de anvergura show-ului şi au profitat, dar de data asta nu le-a iesit…

  2. Nici mie nu mi se pare ca au facut ceva gresit/dubios. Stiau ca sunt cam singurii concurenti, asa ca au cerut la greu, de aia probabil nu s-au inteles.

    1. Andrei, aşa cum am scris şi mai sus, decât la 1 noaptea, cu ochii zgâiţi pe pereţi până începe rezumatul, mai bine lipsă…

Comments are closed.