Surprize competiţionale sau Strict confidenţial ?

Nu sunt hotărât care să fie titlul Majestăţii sale postarea de Vineri, pentru că mă macină o gripă năpraznică, fără ca eu să mi-o fi dorit sau să fi întrebat măcar despre ea şi pentru că par sa se potrivesca ambele situaţii.

 

Probabil vă aşteptaţi să vă spun de Dakar şi despre cum îşi cere competiţia ofrandele, sau despre distanţa de 246km de pe o probă cu doar 15’’ între 2 camioane…neh să vorbim despre CNR şi CNVC şi despre ce ne pregătesc oamenii ăştia pentru anul competiţional 2012, anul sfârşitului lumii 🙂

 

Toată lumea e „mucles”, nimic, nimic nu răsuflă pe la chedere, în afară de retragerea lui Titi Aur şi de „prietenia” competitională făcută de Borbely cu Gergo  şi de naşul lor de „cununie” Cosmote.

 

 

Se mai dau anul acesta măcar cei de anul trecut, mai are loc să apară unul, doi tinerei care să înceapă să crească, printre cei pentru care CNR este a doua casă. Care o să fie combinaţiile de piloţi, copiloţi… Stratieva se va da cu Carmen Poenaru sau a fost doar o chestie aşa conlucrarea lor, trece Vali la Evo X aşa cum zicea într-o discuţie la o televiziune piteşteană. Continuă Keleti fără Ponta, Gugu va face un an plin, se va produce întoarcerea fiului rătăcitor Manu…prea multe necunoscute, mult prea multe.

 

Mai vin ceva Lole să aibă şi Lucien cu cine să intre în Horă? Mai lucrează Andronic la bomba aia pe roti cu care zdrobeşte tot…reuşeşte Mitraşcă să se despartă de Ruxy, să se „arunce” în braţele unei domniţe la fel de înfumurate…

 

Oare unde-s sponsorii??? Mai dau cu banul pentru a fi prezentaţi cu reclame multicolore pe maşinile de curse, vor bate pasul pe cartea retragerii sau vor plusa într-o nouă aventură competiţională.

 

28.Jan.2012 Raliul Zăpezii, locul unde vom mai vedea câte o maşină şi câte un pilot gata sa se încălzească şi să încălzească atmosfera pe zăpadă.

 

Vor fi surprize competiţionale  sau totul e Strict confidenţial…astea-s întrebările!!!

6 thoughts on “Surprize competiţionale sau Strict confidenţial ?”

  1. foarte interesant subiectul. Toata lumea vrea sa faca o buna impresie la inceput de sezon si poate din cauza asta nu prea circula vreo veste…

    1. Andrei – secretele astea ne macină 😉 vrem şi noi auditoriul larg să ştim ce se întâmplă cu preferaţii noştri, ca deh de aia mergem pe şanţ…

  2. James – ca să nu zic Narcis…"nu vorbi, ce nu şti, tot ce auzi zi de zi de la altii"
    …zice un vechi cântec românesc;))) pe ei i-am intrebat primii si iti pot confirma…dar au vrut sa ramana in umbra anonimatului pana la certitudine.

  3. In ultimii ani e o liniste totala inainta de inceputul sezonului.Multi spun ca nu au sponsori, bani etc si totusi ultimele 3-4 sezoane nu au fost chiar atat de sarace din punctul meu de vedere.
    Anul 2008 a avut poate cei mai multi concurenti de pana acum, dar sunt optimist si cred ca si anul 2012 va fi un an bun iar concurenta pentru primele locuri va fi mai mare.
    Poate mai aparea vreun comunicat si aflam si noi ceva.

Comments are closed.