Calendar RallyCow WRC

Fanii impatimiti ai raliurilor cunosc cu siguranta calendarul cu imagini din campionatul mondial, care poarta vestita semnatura McKlein photography. De 4 ani, insa, exista o alternativa pentru fanii WRC din Romania, care se pot bucura de imagini spectaculoase de la etapele internationale datorita fotografului cunoscut sub pseudonimul RallyCOW. 

RallyCOW pe numele sau adevarat Stefan Bejenaru este omul care de 4 ani aduce fanilor din Romania imagini inedite surprinse pe probele din Spania, Portugalia sau Franta sub forma unui calendar anual. Am stat de vorba, pret de cateva minute cu unul dintre cei mai buni fotografi de motorsport din Romania, iar mai jos puteti afla ce ne-a declarat.

 

1. De unde numele de RallyCOW ?

RallyCOW: Din seria Robotii! si vorba pe care o foloseau “Nu fi bou vagon”. De acolo am pornit blogul vacacupedale si acolo am “evoluat” la RallyCOW.

2. Ce iti place cel mai mult sa fotografiezi raliu, viteza in coasta sau circuit?

RC: Coasta. E foarte amuzant totusi ca de inceput am inceput sa fotografiez la raliuri, dar de cativa ani coasta a intrat definititv in sufletul meu. Este o actiune permanenta, fanii sunt toti grupati in permanenta e forfota in parcul de service, iar atmosfera este intensa si relaxata in acelasi timp. 

 

3. De unde ideea cu calendarul WRC?

RC: Pai de cand am inceput sa merg la cateva etape de afara am zis ca daca tot fac poze sa le prezint si fanilor de raliuri din Romania. 

 

4. La a cata editie te afli cu calendarul si daca iti propui sa devina ceva anual in Romania?

RC: Este a patra editie in acest an si imi doresc, pe cat posibil, sa scot in feicare an o editie a calendarului.

 

5. Pilotul si modelul WRC preferat din toate timpurile?

RC: Thierry Neuville si Hyundai i20 WRC. 

Dimensiune 45x30cm.

Catalogul poate fi achizitionat la un pret de 55 lei si transport cu Posta Romana inclus. Pentru expediere prin curier transportul se plateste separat. 

Pentru comenzi puteti lasa un mesaj privat pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/RallyCowRo/