BCR Rally Team continua lupta la Transilvania Rally 2016

Cea de-a sasea etapa a sezonului 2016 de raliuri va avea loc pe frumoasele probe din jurul orasului Cluj Napoca la finalul acestei saptamani. Etapa clujeana este etapa de casa pentru doua din echipajele BCR Rally Team ceea ce aduce un plus de bucurie echipei.

 

 

 Echipajul vicecampion Gergo Szabo / Karoly Borbely vine dupa o victorie frumoasa dar schimba masina de concurs pentru etapa de la Cluj Napoca: „Suntem foarte motivati dupa victoria de la Bacau dar suntem nevoiti sa ne ajustam pretentiile dat fiind ca schimbam masina de concurs. Vom fi prezenti cu un Mitsubishi Lancer Evo9 de clasa 3 si incercam sa aducem cat mai multe puncte echipei!

 

image3 (1)

Edwin Keleti si Toni Avram au reusit in primele cinci etape un parcurs perfect dar sunt hotarati sa continue cu o abordare precauta. “Senzatia pe care o resimt atunci cand concurez in raliul de casa este unica! Un amestec de bucurie si stres, de bucurie si nerabdare. Situatia in campionat ne face sa avem o abordare strategica, chiar daca spectacolul sportiv ar putea avea de suferit. Targetul nostru este in primul rand pastrarea pozitiei a treia la general pana la finalul sezonului si cucerirea titlului national la clasa 3. Asadar, vom merge ponderat si fara sa vizam neaparat o victorie de etapa la clasa. Le urez multa bafta colegilor si adversarilor deopotriva!

 

 

Adrian Teslovan si Vajk  Imre Cseh au avut cateva dificultati in ultimele etape dar isi pastreaza placerea de a concura cu noua masina: “Mergem la Cluj cu mare bucurie, in primul rand sa ne reintalnim colegii de echipa, pentru unii dintre ei este raliul lor de casa. Incercam sa aducem cat mai multe puncte echipei, sa parcurgem cat mai multi kilometri si sa ne bucuram de masina. Nu sunt un mare fan al probei Dangau dar restul probelor imi plac foarte mult, pacat ca nu mai este inclusa proba Tarnita in configuratia actuala a raliului. Consider ca s-a facut un pas inainte prin aducerea superspecialei  in mijlocul orasului, oricum Clujul este unul dintre cele mai importante centre ale motosportului din Romania si automat cu un public ce cunoaste foarte bine fenomenul.” 

 

image1 (1)

„Nebunii frumosi ai echipei”, Tomi Abraham si Rares Silasi, sunt clujeni si vor fi inca o data printre cei mai spectaculosi concurenti fiind pregatiti sa puna break-ul lor unic in lume la treaba pe probele de asfalt: “Suntem foarte bucurosi sa concuram in fata prietenilor din orasul nostru. Am reparat masina dupa aventura de la Bacau si speram sa ajungem cu bine la final. Ca de obicei, nu vom  face rabat de la spectacol, mai ales ca este un raliu de asfalt si masina ramane curata si se vad bine partenerii.“

 

 

Reprezentantii echipei in Cupa Dacia, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca au reusit sa urce pe locul doi in clasamentul Cupei si continua lupta. “Am reusit rezultate constante in ultimele etape si vrem sa continuam sa urcam pe podium. Avem o lupta strategica pentru pastrarea locului doi dar nu vom risca punctele echipei dat fiind ca concurentul nostru principal are o masina mai puternica.

image2 (2)