BCR Rally Team este pregatita de o noua lupta stransa la Raliul Iasului 2016

BCR Rally Team a reusit performante excelente in primele sase etape ale sezonului 2016 si va incerca sa continue seria succeselor si la Raliul Iasului 2016. Fiind in postura de lider in clasamentul echipelor, BCR Rally Team este obligata sa accepte presiunea de pe umerii membrilor echipei si sa se lupte pentru sansele unui rezultat mare la final de an. 

 

  Dupa ce au schimbat masina de clasa2 pe un Mitsubishi Lancer Evo IX de clasa3, Gergo Szabo si Karoly Borbely raman pe acelasi material de concurs si pentru etapa ieseana. „Am ajuns la Iasi unde am avut intotdeauna rezultate foarte bune. Ne plac probele, suntem increzatori dupa victoria de clasa de la Cluj dar vom merge cu cap pentru ca lupta la echipe este foarte stransa!”

evo9

  Proaspetii campioni ai clasei 3, Edwin Keleti si Toni Avram, sunt la fel de motivati ca pana acum fiind angrenati si in lupta pentru un podium in clasamentul general:  ”Raliul Iasului este o etapa foarte bine organizata, aplombul cu care organizatorul incearca sa ridice stacheta tot mai sus este laudabil desi uneori din prea multa dorinta  se  trece de unele limite impuse de regulament. Pentru noi va fi la fel de greu pentru ca ne dorim foarte mult sa ramanem pe pozitia a treia in clasamentul general CNRD FIA 2016. Ne vom lupta din nou cu forte inegale cu masini de clasa2 dar suntem deja  obisnuiti cu aceasta situatie.” Echipajul cu numarul 99 este sustinut in 2016 de BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Borserc, Pirelli, Greco, Mobil1 prin Star Lurbicants si Colina Motorsport.

evox

Adrian Teslovan si Vajk Imre Cseh duc mai departe primul sezon cu o masina performanta de clasa5 si au la randul lor o lupta stransa pentru suprematia clasei. “Pana acum, Iasul nu ne-a purtat noroc dar plecam cu ganduri pozitive si ne dorim o competitie cat mai sportiva. Vrem sa ne masuram viteza pe probe si nu capacitatea de a ajunge la final in ciuda dificultatilor tehnice. Le mulțumim celor care fac posibila participarea noastra in raliuri: Borsec, BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Star Lubricants – Mobil 1, Defi, SET Prod-Com, Pigna, Pirelli, Prodia.”

r3

„Zburatorii inimosi” Tomi Abraham si Rares Silasi, vor veni cu o noua masina dupa accidentul de la Cluj dar promit aceeasi abordare spectaculoasa. “Vom lua startul cu Mitsubishi-ul Lancer Evo5 cu care am inceput seznul 2015 si vom merge asa cum ne-am obisnuit fani, cat mai spectaculos. Bineinteles ca ne gandim si la echipa si tintim o clasare pe podium dar cum bine stim, pe noi nu rezultatele ne motiveaza si placerea pe care o simtim si o oferim celor care ne privesc.“  Echipajul 332 este sustinut in 2016 de BCR, OMNIASIG Vienna Insurance Group, BCR Leasing, Engels Bistro, Altarom, Port Bicaz, Transcom si DTE Systems.

evo5

Reprezentatii echipei in Cupa Dacia, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca, au ajuns pe pozitia a doua in cadrul Cupei si vor sa se asigure ca isi pastreaza acest loc. “Am inceput sezonul cu un ghinion dar am continuat sa urcam si acum suntem pe doi. Din pacate liderul Raul Badiu nu va fi cu Dacia la Iasi asa ca suntem obilgati sa aducem un nou podium in palmaresul BCR Rally Team. Vom lupta pentru acest rezultat si ne dorim sa contribuim cu cat mai mult in clasamentul echipelor.  Multumesc partenerilor Miras, Taverna Studioului, Primaria Buftea, Soudal dar si BCR, OMNIASIG Vienna Insurance Group si  BCR Leasing.”

dacia

Raliul Iasului programeaza joi seara o superspeciala in centrul orasului iar vineri si sambata sunt zile pline de concurs. Echipajele BCR Rally Team sunt pregatite de concurs si ureaza tuturor competitorilor multa bafta si un raliu fara incidente!