BCR Rally Team pregatita sa continue lupta la Raliul Moldovei Moinesti 2016

Cea de-a cincea etapa a sezonului 2016 de raliuri va avea loc pe probele din jurul Bacaului la finalul acestei saptamani. Etapa care inaugureaza a doua jumatate a sezonului actual este una din cele mai mediatizate etape de raliu din tara si una care a adus intotdeauna rezultate surpriza.

 

BCR Rally Team pleaca spre Bacau in efectiv complet si este pregatita sa continue lupta foarte stransa cu celelate echipe din campionat.

b5

Dupa un inceput presarat cu multe probleme tehnice si logistice, echipajul vicecampion Gergo Szabo / Karoly Borbely isi doreste razbunarea etapelor din 2016 in care nu au marcat puncte: „ Mergem la Bacau sa ne simtim bine si sa luptam pentru o pozitie cat mai buna in clasamentul echipelor! Va fi un raliu frumos,cu probe aparent simple, dar extrem de provocatoare. Anul trecut am reusit sa castigam la Moinesti Raliul Moldovei,  asa ca avem amintiri placute. Bafta colegilor, sa avem o etapa de succes!

b1

Edwin Keleti si Toni Avram au avut o prima jumatate de sezon perfecta, dar sunt constienti ca trebuie sa ramana concentrati. “Pornim la drum in aceasta a doua parte a sezonului cu dorinta unor clasari consistente, care sa ne apropie de titlul de campioni ai clasei 3. Insa, chiar mai important, o clasare pe podiumul final al campionatului este obiectivul primordial al echipajului 99, patronat de spiritul Flying Pen!

b3

Adrian Teslovan si Vajk  Imre Cseh isi doresc sa revina pe podiumul de premiere si sa se bucure de toti kilometrii de proba speciala. “Mergem la Bacau sa acumulam experienta si sa invatam noua masina. Dupa rezultatul mai putin satisfacator de la Tulcea venim la Bacau cu gandul de a termina cu bine raliul si de a mari ritmul fata de celelalte etape. Asteptam cu nerabdare sa ne revedem cu toti colegii, speram sa fie un weekend frumos, cu rezultate pe masura, dar si cu o vreme frumoasa,  care sa incurajeze publicul sa vina pe probe. Ne vedem vineri la Bacau si sambata la Moinesti! “ Echipajul cu numarul de concurs 30 este sustinut in 2016 de BCR, BCR Leasing, Borsec, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Mobil1 prin Star Lubricants, Defi, Set, Pirelli, Colina Motorsport si Prodia.

b2

„Baietii cu break-ul”, Tomi Abraham si Rares Silasi, vor incerca din nou sa faca un rezultat cat mai bun,  dar fara sa faca rabat de la un spectacol total. Pentru noi fiecare raliu este o aventura.Cateodata masina nu se simte bine, cateodata, din prea mult aplomb, iesim noi de pe drum, cateodata numaram ghinioanele,  dar uneori ne iese atat de bine ca nu ne vine sa credem. Speram sa avem o etapa norocoasa, sa putem sa facem spectacol pe toate probele, pentru ca misiunea noastra este sa oferim cateva momente de incantare celor de pe margine.

b4

Reprezentantii echipei in Cupa Dacia, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca, isi doresc o noua clasare pe podium si un aport de puncte cat mai mare pentru echipa. “Voi fi pentru a treia oara la Bacau si imi doresc sa pot concura pana la final. Vreau sa marim ritmul, sa ne implicam in lupta de la varful Cupei Dacia,  dar in acelasi timp trebuie sa ne gandim si la echipa si la sponsorii nostri care ne acorda foarte multa incredere. Vom trage toti tare si sper sa fim cu totii bucurosi sambata seara.

 

Raliul Moldovei Moinesti 2016 va avea loc in 1 si 2 iulie si este a treia etapa de macadam din calendarul CNRD din acest an. BCR Rally Team doreste sa multumeasca partenerilor echipei, BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Pirelli, Borsec, Mobil 1 prin Star Lubricants si Colina Motorsport.