BCR Rally Team revine la formula completa pentru Raliul Aradului

Prima etapa de macadam a sezonului de Raliuri 2016 din Romania se va desfasura la Arad,  in weekendul care urmeaza.  Dupa Raliul Sibiului, unde membrii echipei au urcat de cinci ori pe podiumul de premiere, BCR Rally Team porneste catre Arad in efectiv complet. Toate cele cinci echipaje BCR Rally Team vor lua startul si vor incerca sa termine cat mai sus in clasament.

 

Dupa ce s-au vazut nevoiti sa renunte la participarea in etapa precedenta, echipajul  vicecampion Gergo Szabo/Karoly Borbely revine cu forte noi in lupta pentru primele pozitii in clasamentul general. “Am fost foarte dezamagiti sa nu luam startul la Sibiu, dar am fost invinsi de probleme tehnice. Ne dorim foarte mult sa ajungem la final si sa fim feriti de alte ghinioane si suntem motivati sa facem o figura frumoasa la Arad pentru ca ne place raliul foarte mult” , a declarat Karoly Borbely.

 

Performerii echipei la Sibiu, unde au reusit un nesperat loc doi in clasamentul general, Edwin Keleti si Toni Avram, se indreapta catre Arad cu un moral ridicat: “Raliul din vestul tarii va ramane intotdeauna in sufletul meu ca locul unde am obtinut prima victorie la general, asa ca revin cu mare placere, mai ales ca si traseul este extraordinar. Este prima etapa de macadam a anului si astept cu nerabdare sa vedem care este raportul de forte. Am avut o sesiune excelenta de teste, deci privim inainte cu incredere. Sper ca si echipa sa fie completa si sa putem lupta de la egal  la egal cu adversarii nostri.

arad1

Reprezentantii echipei in lupta automobilelor cu doua roti motrice, Adi Teslovan si Imre Cseh, sunt in fata primului lor raliu pe macadam cu noua masina, Citroen DS3 R3: “Suntem foarte multumiti de cum au decurs primele doua etape. La Arad mergem cu gandul sa invatam, sa ne imprietenim cu masina pentru ca, in afara de testele facute in urma cu cateva zile, totul va fi nou pentru noi. Speram sa ne obisnuim cat mai repede si sa ne bucuram de o etapa frumoasa, a declarant Adrian. Atat echipajul 30, cat si echipajul 99 sunt sustinute in acest an de BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Pirelli, Borsec, Mobil1 prin Star Lubricants, Defi, Greco, Set, Prodia si Colina Motorsport.    

 

Nebunii frumosi ai echipei, Tomi Abraham si Rares Silasi, aduc din nou break-ul Mitsubishi Lancer, unicat in lume: “Am inceput cu aplomb sezonul si ne dorim sa incantam cat mai multi spectatori, dar sansele nu au tinut cu noi de fiecare data. Cand fierul nu cedeaza, suntem in carti pentru un rezultat bun. Cand cedeaza, ne consolam cu parcursul de pana atunci. Speram ca la finalul raliului sa glumim de pe podium si sa aducem cat mai multe puncte echipei”, a spus Thomas Abraham.

arad3

Campionul en-titre al Cupei Dacia, Bogdan Talasman, isi doreste un rezultat cat mai bun in vestul tarii: “Anul trecut, la Arad a fost singura etapa unde nu am punctat. Anul acesta vreau sa obtin un rezultat bun pentru ca imi doresc foarte mult sa mai urcam o treapa in cadrul Cupei Dacia. Ma simt foarte bine pe macadam si vreau sa vad echipa cat mai sus.

 

Raliul Aradului va avea loc in zilele de 13 si 14 mai si face parte din Trofeul European de Raliuri 2016. BCR Rally Team multumeste partenerilor echipei, BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Pirelli, Borsec, Mobil 1 prin Star Lubricants si Colina Motorsport.