Cupa Adrian MAOS – VSS pentru echipajul Resiga/ Nicolescu

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a avut rasunet in tot vestul tarii, pe plan automobilistic. Pilotii din Timis, Arad, Hunedoara, Satu Mare, Bihor, chiar si Prahova si-au dat intalnire la etapa de deschidere a sezonului 2012 in cadrul Regionalului de Rally Sprint Amatori, organizat de clubul timisorean VSS Racing. Dupa o iarna lunga, peste 60 de concurenti s-au aliniat la start pe circuitul Vik Power din Arad, in ziua de sambata si peste 50 duminica, intrecandu-se pentru Cupa ADRIAN MAOS – VSS. Pilotii au dat tot ce au avut mai bun, facand spectacol pentru public si performante notabile.

 

Echipajul Resiga Emanuel / Nicolescu Iulia a participat cu titlu demonstrativ asigurant un aport la spectacolul automobilistic pt promovarea partenerilor 2012 si pentru “incalzirea” inainte de inceperea Campionatului de Rally-Sprint Licentiati.

Invitatul special al organizatorului a fost Campionul National de Raliu 2011, Valentin Porcisteanu, oferind pilotilor cupele si premiile din cadrul festivitatilor de premiere, dar facand si un spectacol demonstrativ de zile mari spectatorilor prezenti la eveniment.

 

Multumiri partenerilor nostrii deveniti deja traditionali: DEME Macarale, A-CAR Timis, Infolieriauto.ro, AutoLCD, JR Shop, Resiga-Lu si ne bucuram sa ii avem alaturi de noi pentru 2012 pe Andreea Expres curier Made in Timisoara si SC Adrian MAOS S.R.L. prin colegul de echipa Adrian Marcovici,un junior cu potential !

 

One thought on “Cupa Adrian MAOS – VSS pentru echipajul Resiga/ Nicolescu”

Comments are closed.