Rezultate CRRS etapa a-III-a Paulis-Cladova

 

Competitia s-a desfasurat ieri 4 iunie 2011, pe o vreme buna si a adunat la start un numar de 19 echipaje, desfasurandu-se pe drumul comunal DC69 (DN7-Cladova).

 

 

Au avut loc un numar de 4 Probe Speciale din totalul de 6 prevazute, ultimele doua fiind anulate de conducerea cursei din motive fortuite, respectiv criza de timp. Avand in vedere ca s-a desfasurat mai mult de 60% din competitite s-au intocmit clasamentele dupa timpii realizati pana in acel moment, punctele se acorda in totalitate.

 

 

Festivitatea de premiere se va desfasura astazi 5 iunie 2011 la Expo Arad International in cadrul evenimentului auto –Transport-Ar, cel mai mare eveniment de tuning, car audio si expo din vestul tarii.

 

 

Multumim pentru sprijin partenerilor: Primaria Paulis, Consiliul Judetean Arad, Inspectoratul de Politie Judetean Arad, Politia Lipova, Politia Paulis, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Arad, ISU Arad, A-CAR, Federatia Romana de Automobilism Sportiv, si partenerilor media: aradon.ro, tion.ro, sport365.ro, KissFm, WestTV Regional, evenimenteauto.ro, Motorsportnews.ro

 

Descarca :

 

timpi cladova-final PS1

 

timpi cladova-final PS2

 

timpi cladova-final PS3

 

timpi cladova-final PS4

 

Rezultate finale