Abandon dupa abandon pentru Manuel Mihalache

Echipajul Manuel Mihalache/Sorin Colceriu a inregistrat un nou „forfait” – al treilea consecutiv – dupa ce a abandonat in ultima speciala din Raliul Aradului. Pilotul brasovean se lupta cu concitadinul sau Dan Gartofan pentru a pastra pozitia a 5-a a clasamentului general, cand i s-a rupt ambeiajul si nu a mai putut continua cursa.

Manu a inceput excelent confruntarea, cu un loc secund in superspeciala si spera sa intrerupa seria ghinioanelor din ultimele doua raliuri. Cea de-a doua zi a fost deschisa cu pozitia 5 in PS2-Lipova 1, dupa care au urmat trei locuri 8 (Lalasint 1, Chelmac 1, Chelmac 2), „intrerupte” de al 6-lea timp obtinut pe PS5-Lipova 2.

In speciala cu numarul 8 (Conop 1), Manu si Sorin au urcat din nou pe 5, in PS9-Nadas 1 si PS10-Conop 2 terminand de fiecare data pe 6.

Inainte de ultima proba, Manu se clasa al 5-lea, avandu-l in spate, la 8 secunde, pe Giri, insa nu a putut parcurge toti cei 22 de kilometri ai probei, deoarece i s-a rupt ambreiajul si s-a vazut obligat sa abandoneze.

Manu Mihalache: „Chiar nu stiu ce sa mai spun. Incepem bine aproape de fiecare data, suntem in carti pentru un loc fruntas si in loc sa ne bucuram, la sfarsit ne umplem de suparare. Inainte de fiecare raliu am avut show-uri unde am participat cu masina de concurs, insa de fiecare data am facut o revizie amanuntita, dar uite ca nu a fost indeajuns. La ’Tara Barsei’ a sarit siguranta de la tiomonerie, acum ambreiajul, atat ghinion nu am avut niciodata. Chiar imi doream sa parcurg toata proba lunga din final si sa ma bat in secunde cu prietenul Giri. Din pacate nu am avut aceasta placere. Am ajuns sa nici nu ma gandesc la vreun loc in Raliul Iasiului, vreau doar sa termin cu bine!”

Echipajul Manuel Mihalache/Sorin Colceriu multumeste partenerilor: Repsol, sponsorului deja traditional MarK Mobel (Tg Mures), Gaetmo, ProFM si Kraftwerk.

PR: Robo Product Media