7 din 11 pentru echipajul #469, Sebastian Barbu/Razvan Hulea

Raliul Argesului 2010, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, a reprezentat debutul pentru echipajul #469, Sebastian Barbu/Razvan Hulea.

Dupa ce a alergat 2 ani in dreapta lui Bogdan Barbu, Sebastian a ales sa treaca la volan, preferand in dreapta un copilot cu experienta, in persoana lui Razvan Hulea.

Desi emotiile debutului nu au lipsit, cei doi s-au adaptat repede atat unul cu celalalt, cat si cu masina de concurs, o Dacia Logan de cupa, reusind sa creasca ritmul de la o proba speciala la alta. Cu toate ca nu au fost lipsiti de probleme tehnice, dupa sapte probe parcurse se aflau pe locul secund la Cupa Dacia si pe 4 la grupa N clasa 2.

Norocul nu a fost de partea lor pe proba cu numarul 8, Sebastian si Razvan vazandu-se nevoiti sa paraseasca prematur cursa din cauza avarierii masinii dupa lovirea unui parapet de beton.

Echipajul #469, Sebastian Barbu/Razvan Hulea, multumeste pentru sustinere familiei si prietenilor, intregii echipe de la Mach1 Motorsport, sponsorilor Vision Leasing, Oldies Pub si Faxtor Motorshop si partenerului media RallyMax.ro.

Urmatoarea etapa la care cei doi vor fi prezenti este Raliul Muresului, etapa ce se va desfasura in perioada 4-6 iunie.

PR Raluca Magdas

foto: rallyphoto.ro