JDRT si Gergo Szabo – castigatori ai raliul Iasiului

 In acest weekend, Jack Daniel’s Rally Team a castigat raliul Iasiului, prin victoria lui Gergo Szabo si punctele de la celelelate clase aduse de Catalin Berari, Norbert Bereckzy si Edwin Keleti.

 

Gergo Szabo si Zoltan Kohler au castigat raliul Iasiului, fiind a doua victorie la Iasi pentru pilotul Jack Daniel’s. Desi sansele campionului en titre al Romaniei pentru un alt titlu sunt nule, Gergo Szabo si-a dorit foarte mult sa castige acest raliu.

 

Gergo Szabo: Pentru mine victoria a fost un dar de ziua mea…si a lui Jack Daniel’s pe care il sarbatorim in luna septembrie, este o victorie pentru echipa. A fost un raliu frumos, am avut ceva probleme la un moment dat, dar am reusit sa bat mai multe probe si sa castig. Este a doua etapa cu noul Evo X si lucrurile merg tot mai bine. In prima zi a fost o competitie mare cu Marisca si Porcisteanu, a doua zi ei au avut probleme, noi am mers cu alte setari. Desi am castigat 3 etape, dar nu am toate punctele, cu toate acestea, pentru mine victoria este cel mai important lucru. Cum am mai spus,  ultimile etape cu noua masina vor fi etape de show pentru spectatori si voi merge pentru echipa, promovand in continuare mesajul de responsabilitate: “Condu responsabil: nu bea la volan!

 

 

Catalin Berari invingator la clasa 11, Norbert Bereckzi locul 2 la clasa 6 , iar Edwin Keleti locul 3 la clasa 19

 

Catalin Berari: Suntem in forma si am facut un raliu foarte bun la Iasi. Ne bucuram ca putem aduce puncte echipei si ca avem rezultate foarte bune la clasa la care concuram.”

 

Edwin Keleti: Desi o noua pana (a patra consecutiva la ultimile raliuri) ne-a “interzis” din nou victoria, aceasta prima cupa a sezonului ne da speranta ca gheata s-a spart. A fost o cursa cu un traseu super si foarte solicitant! Ne bucuram mult pentru rezultatele echipei si speram ca la Bacau vom invinge.

 

Raliul Iasiului a fost penultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Ultima etapa, pe macadam, va fi la Bacau in perioada 13 – 15 octombrie.