“ Vanatorul de balene” isi intareste fortele

Dupa un debut impresionant la “ Grupa Mare”, Adi Raspopa se pregateste temeinic pentru Raliul Clujului, cu forte noi, atat pe partea tehnica, cat si financiara. O noua multinationala intra alaturi de el in CNR.

Campion la Grupa A, debutant la Grupa N

Debutul Campionatului de Raliuri si-a spus cuvantul in materie de riscuri. Raliul Brasovului a insemnat pentru o mare parte dintre piloti dovada clara a faptului ca si-au ales un sport complex, cu multe riscuri. Adi Raspopa a avut un debut foarte bun la superspeciala, fiind numit de gazda “ Vanatorul de balene” datorita capacitatii sale de a pune probleme pilotilor experimentati de la grupa N, insa problemele tehnice l-au impiedicat sa termine acest raliu in carti.

A fost un inceput foarte greu. Nu atat din punctul de vedere al nivelului de pilotaj, cat din punct de vedere tehnic, insa tocmai acest lucru m-a motivat.  La Raliul Argesului  am reusit un loc 8, insa raliul de la Targu Mures mi-a adus un nou abandon tehnic. Voi programa o sesiune de teste intainte de Raliul Clujului si le voi demontra partenerilor si fanilor mei ca pot invinge chiar si neprevazutul. Am alaturi de mine un nou partener, compania G4S si material de concurs ce se ridica la standardele acestei competitii. Sunt convis ca le voi face fanilor si partenerilor mei o surpriza placuta”- a declarat Adi Raspopa.

De trei ori campion la grupa A, Adi Raspopa se bucura de sprijinul a doua companii extrem de puternice, ambele cu experienta in acest domeniu. Alaturi de Shell, principalul jucator pe piata internationala de lubrifianti, compania multinationala G4S, lider in solutii de securitate de business, cu activitati in peste 110 tari, il sustine pe Adi Raspopa in anul competitional 2010.

Desi la prima vedere nu au nicio legatura, raliurile si domeniul nostru de activitate transmit acelasi mesaj: recunoastem ca exista riscuri, insa noi existam pentru a le combate. Este o afirmatie pe care vrem sa v-o demonstram alaturi de un pilot talentat, care va va arata in intr-un sport cu riscuri majore, profesionalismul te ajuta sa le depasesti.”- a declarat Liviu Tarsea, country manager G4S.

EQ Motorsport Team

Georgiana Niculae