469 Sebastian Barbu/ Razvan Hulea ” Locul 3 Cupa Dacia si locul 1 Debutanti Cupa Dacia”

Derulat intre 4 si 6 Iunie, Raliul Targu Mures a gazduit etapa a treia a editiei 2010 a Cupei DACIA, unde echipajul Sebastian Barbu/ Razvan Hulea s-a clasat pe locul al treilea pe podiumul general.

Sebi: “Pe scurt..un raliu greu. Am decis sa mergem corect si inteligent. Am reusit sa facem asta pana in momentul in care am facut pana pe dreapta spate cu aprox 5 km inainte de sosirea pe PS7, ceea ce a insemnat pentru noi 1 minut de intarziere. Din acel moment nu mai avea rost sa atacam, insa cum la raliuri se pot intampla multe..pe PS9 l-am pierdut din fata pe Bogdan Nastase, care a fost nevoit sa abandoneze din cauza unei iesiri in decor, si noi ne-am trezit pe locul 3 la general Cupa Dacia. Acesta a ramas rezultatul final, era imposibil sa mai recuperam diferenta fata de locul 2 pe cele trei probe ramase.

Sunt multumit de masina si de echipa tehnica, vreau sa multumesc familiilor, prietenilor si partenerilor nostri care fac posibil ca noi sa traim din plin acest sport extraordinar” . Duelul dintre Debutanti a fost castigat de cei doi sibieni in aceasta etapa a Campionatului National de Raliuri-Dunlop.

Razvan: “Am reusit un rezultat foarte bun in ciuda faptului ca la coborarea pe Praid am facut pana cu 5 km inainte de sosire si am fost nevoiti sa terminam proba pe janta, cu o pierdere de aprox. 1 minut. Traseul a fost dificil, am parcursprobele scurte cu emotii, fiind constienti ca o posibila pana ne-ar fidiminuat sansele la o clasare pe podiumul Cupei Dacia. PS6 Praid este o proba extraordinara, atat urcarea cat si coborarea, este dupa parerea mea una din cele mai rapide probe din tara care poate rivaliza oricand cu alte probe consacrate ca de exemplu Babarunca, Gutaiul sau Dangaul. Mi-a placut foarte mult SS Serpentina si sper ca organizatorii o vor include in raliu si anul viitor. Ii felicit pe toti colegii nostri, atat pe cei care au terminat raliul cat si pe cei care au abandonat. Regretam abandonul prietenilor si competitorilor nostri, echipajul 93 Bogdan Nastase/Alex Popidan.

Echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea continua cursa cu sprijinul familiilor,prietenilor si doreste sa multumeasca partenerilor de la Vision Leasing, Oldies Pub, Schuster & CO Ecologic, Kappa Racing dealer Subaru Pitesti, Faxtor Motorshop pentru sustinerea morala cat sifinanciara si nu in ultimul rand partenerului tehnic Mach 1 Sport Tech.

Va asteptam pe probe la Raliul Clujului in perioada 25-26 Iunie 2010!

PR: Andreea Craciun

credit foto: Gabi Tomescu