Pilotii adevarati nu se nasc pe asfalt!

Desfasurat weekendul trecut la Sibiu, Raliul Sibiului, etapa eveniment în Intercontinental Rally Challenge (IRC),  prima etapă de macadam din acest sezon în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, a adus pentru echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea prima clasare pe podium la N2, , locul 3 in clasamentul general al Cupei Dacia si locul 1 la Debutanti Cupa Dacia  

Intr-adevar pilotii adevarati nu se nasc pe asfalt! Prima clasare pe podium la N2, podium in cadrul Cupei Dacia… mai bine de atat nici nu se putea la primul raliu pe macadam!!! Inca mai avem multe de invatat, dar ne-am demonstrat ca se poate si ca suntem capabili de rezultate bune. Santa pe noapte cat si pe zi in varianta lunga este o proba extraordinara, Sadu l-am abordat drept o incalzire pentru Gatu Berbecului care m-a facut sa slabesc aproximativ 3kg. Sunt de parere ca am facut un raliu inteligent, am scapat doar cu o singura pana, iar rezultatul a fost unul pe masura. Multumesc prietenilor care au fost alaturi de noi pe probe,  multumesc familiei pentru acest minunat raliu” a spus Sebi, pilotul echipajului.             

Raliul Sibiului a fost etapa pe care cei doi au asteptat-o cu nerabdare de la inceputul sezonului, dandu-le emotii, fiind pentru ca a fost primul raliu de macadam pentru acest echipaj, dar si entuziasm, pentru ca a avut loc acasa.   Razvan: “Raliul Sibiului pe scurt: cel mai dur, cel mai solicitant, cel mai bine organizat, cel mai frumos pentru noi in sezonul 2010. Bilantul, locul 3 la clasa N2, locul 3 in clasamentul general al Cupei Dacia si locul 1 la Debutanti Cupa Dacia. Ziua intai a raliului avea sa fie un experiment placut pentru noi, cu probe relativ usoare comparativ cu probele de sambata. Ne-am simtit bine pe Dobarca dar pe a doua trecere am fost nevoiti sa reducem ritmul pentru a nu strica un cauciuc taiat pe exterior la trecerea precedenta. Santa pe noapte a fost extraordinara, una dintre cele mai frumoase probe parcurse de mine in raliuri. Doresc sa-i felicit pe organizatori pentru ca au reintrodus proba de noapte, a fost cu siguranta pe placul tuturor, atat spectatori cat si sportivi. Am terminat prima zi la o diferenta de 0,3 secunde de podium si ne-am propus sa obtinem un rezultat cat mai bun sambata, fara sa avariem masina si fara pene de cauciuc. Sambata am avut un parcurs prudent, am facut in cele din urma o pana pe Santa Max 1, Gitul Berbecului 2 ne-a dus la limita rezistentei fizice din cauza caldurii si totul a culminat cu “perla” raliului, Santa Max 2. Multimim prietenilor care au “suferit” alaturi de noi pe probe, echipei tehnice Mach 1 Sport Tech pentru o masina impecabila si nu in ultimul rand partenerilor nostri, elemente cheie intr-o ecuatie cu rezultat pozitiv. Regretam abandonul prietenilor nostri, echipajul 79 Alex Filip/Bogdan Iancu si speram sa ii revedem cat mai curand in forma maxima.”      

Sebastian Barbu si Razvan Hulea va asteapta la urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri, care este programata in perioada 27 – 29 august si se va desfasura la Brasov.    

Echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea continua cursa cu sprijinul familiilor, prietenilor si doreste sa multumeasca partenerilor de la Vision Leasing, Oldies Pub, Schuster & CO Ecologic, Kappa Racing dealer Subaru Pitesti, Faxtor Motorshop pentru sustinerea morala cat si financiara si nu in ultimul rand partenerului tehnic Mach 1 Sport Tech. 

PR Andreea Craciun

Credit foto: rallyphoto.ro

One thought on “Pilotii adevarati nu se nasc pe asfalt!”

  1. …bravo baietii!!!…felicitari pentru un raliu reusit!!!…….noi o sa fim langa voi si la urmatoarele!!!…BAFTA in continuare!

Comments are closed.