Laura Cosoi, Dana Rogoz si Luana Ibacka copiloti pentru o zi

Dana Rogoz si Laura Cosoi au renuntat, pentru o zi, la filmarile pentru noile productii MediaPro Pictures in care sunt implicate si au devenit copiloti de raliuri pe Citroën C2 R2 Max alaturi de pilotii din Citroën Racing Trophy Romania. Daca la inceput abia, abia s-au lasat convinse sa urce in masina, dupa un tur de circuit nu au mai vrut sa coboare din masina de curse.



Vedeta PRO TV, Laura Cosoi a fost prima care a urcat in dreapta lui Vlad Cosma intr-un Citroën C2 R2 Max pentru a parcurge un tur pe super speciala din Raliul Tara Barsei amenajata langa centrul comercial Baneasa Shopping City. Chiar daca s-a speriat putin, atunci cand a trebuit sa completeze o declaratie ca merge pe propria raspundere, Laura Cosoi a fost mai mult decat incantata de experienta avuta in cockpit-ul masinii de curse. „La inceput mi-a fost putin teama si nu stiam la ce sa ma astept. Am avut emotii si, in timpul cursei, am si tipat de cateva ori. A fost o experienta extraordinara si ma bucur ca, pana la urma, am acceptat sa urc in masina”, a spus Laura Cosoi.


Si pentru Dana Rogoz, actrita in serialul „Mostenirea” ce va incepe din toamna la Pro Tv, experienta alaturi de Danny Ungur a fost una dintre cele mai tari senzatii traite in ultimii ani, „Nu mi-a fost frica, sau in orice caz nu mi-a fost mai frica decat atunci cand ma dau intr-un montagne russe intr-un parc de distractii – cand ai viteza mare, dar esti absolut in siguranta. Eram imobilizata in scaun cu centuri peste centuri, aveam totala incredere in Danny, pilotul din stanga mea, n-aveam niciun fel de responsabilitate ca si copilot in traseu, nu eram nici pe macadam, deci chiar n-aveam ce sa patesc. Dar totusi emotii am avut, emotii mari. Si adrenalina. Am urlat cred ca mai bine de jumatate din traseu, iar in restul timpului am ras isteric. Abia astept sa incerc acum un traseu pe macadam”, a spus Dana Rogoz, dupa ce a coborat din Citroën-ul C2 R2 Max.

Luana Ibacka, copilotul lui Vlad Cosma


 

Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii „Fermier. Caut nevasta!” difuzata la PRIMA TV, a fost copilotul lui Vlad Cosma, pe un Citroën C2R2 Max, inaintea startului oficial in Raliul Tara Barsei.

Cu doar cateva zile inaintea inceparii filmarilor pentru un nou sezon din „Fermier. Caut nevasta!”, Luana Ibacka a incercat ceva mult mai extrem. Timp de cateva minute, prezentatoarea emisiunii de la PRIMA TV a fost copilotul lui Vlad Comsa, pilot care concureaza in Citroën Racing Trophy cu un C2R2 Max, pe traseul pe care s-a desfasurat si super speciala din Raliul Tara Barsei, etapa a sasea din Campionatul National de Raliuri.

Vlad a condus ca un adevarat gentleman si  nu l-a interesat prioritar prestatia catre public, ci a dorit, tinand cont ca ma aflam pentru prima oara intr-o masina de curse, sa nu ma sperie.A vorbit intr-una cu mine sa se asigure ca sunt ok, iar la final a reusit sa ma transforme intr-o pasionata de masini de raliu. Experienta pe care am trait-o in cockpitul modelului Citroën C2R2 Max a fost unica si sper ca voi mai avea ocazia sa fiu copilotul lui Vlad pentru ca aici totul s-a terminat foarte repede”, a spus Luana, mai mult decat incantata, dupa ce a coborat din Citroën-ul C2R2 Max pilotat de Vlad Cosma.