DMACK – furnizorul oficial de pneuri in WRC isi face debutul si in Romania

Ultima rundă WRC 2011, Wales Rally GB, aflată în desfăşurare şi care se va încheia duminică, 13 noiembrie, reprezintă pentru marca Dmack un debut. În cea de-a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Raliuri 2011, runda decisivă, Dmack echipează pentru prima dată o maşină de categoria WRC.

 

Fordul Fiesta RS WRC este pilotat de estonianul Ott Tänak, în vârstă de 24 ani. Evenimentul este punctul culminant al unui prim sezon excelent pentru noua marcă de anvelope Dmack, una dintre cele doua desemnate de către FIA în septembrie 2010 drept furnizor oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

 

 

Acest debut din WRC coincide cu echiparea în premieră de către Dmack a două maşini Dacia Logan, la Dementor Rally Show, care are loc în perioada 11-12 noiembrie la Sibiu. Maşinile vor fi echipate cu anvelope Dmack DMG 2 G6, de duritate soft şi Dmack DMG 2 G4, de duritate medie, una dintre acestea fiind pilotată de Francois Delecour.

 

Celebrul vicecampion mondial revine la Sibiu, după participarea din vară la Raliul Sibiului 2011, unde a concurat cu un Logan în configuraţie de Cupa Dacia. George Grigorescu, cel care l-a invitat la prima rundă de macadam a CNR 2011, va continua săptămâna viitoare, alături de Colina Motors – distribuitor în România al mărcii Dmack – testarea modelelor Dmack pe Dacia Logan. La nivel mondial se desfăşoară în prezent un program extins de testare, pilotul oficial de teste fiind proaspătul campion PWRC, Hayden Paddon.

 

Dementor Rally Show reprezintă ultima confruntare a piloţilor care au participat anul acesta în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2011 şi se va desfăşura pe circuitul de rally cross din Sibiu, singurul din România unde se pot întrece în paralel două maşini care iau startul din acelaşi loc.