Prima cursa la volanul noii masini i-a adus lui Adrian Grigore LOCUL 1

Vineri, 8 aprilie, Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, a debutat cu o proba super speciala, care a avut loc in centrul Brasovului in fata unui public numeros. Adevarata competie pentru stabilirea ierarhiei a inceput sambata dimineata pe cunoscutele trasee Paraul rece – Poiana Brasov si Sacele – Cheia. 

 

Pentru prima data in concurs cu noua Honda, echipajul Adrian Grigore/ Marius Paunescu a reusit sa surmonteze toate problemele ivite si sa isi adjudece la finalul concursului cea mai inalta pozitie la clasa 9.  

 

Pentru Adrian Grigore/Marius Paunescu aceasta etapa a constiuit cu adevarat o provocare, avand in vedere ca cei doi intrau in concurs pentru prima data pe Honda Civic EK4, iar acomodarea si cunoasterea masinii necesita timp. Mai mult, toti concurentii au fost nevoiti sa faca fata unor conditii meteo total nefavorabile unei competitii auto, vremea deosebit de capricioasa punand probleme chiar si celor mai experimentati piloti, fortand chiar si la abandonuri pentru unii.  Marius a fost ca de fiecare data la inaltime, venind cu experienta sa acumulata in timp pe masini cu putere similara si chiar mai mare.  „Nu am experimentat pana acum o astfel de vreme schimbatoare. Daca la inceputul cursei eram in plina iarna din cauza ninsorii, la mijlocul cursei ploaia a luat cu asalt traseul, pentru ca in urmatoarea jumatate de ora pe jos sa fie uscat .  Am facut o alegere proasta a cauciucurilor pentru primele doua probe de dimineata, lucru care s-a reflectat in timpii slabi obtinuti pe acestea. Dupa urmatorul parc de service, am plecat echipati cu pneuri de ploaie pentru cei 60 de km reprezentati de probele Sacele – Cheia si retur, pentru ultimele 2 probe riscand cu cauciucuri slick. A fost categoric o alegere inspirata si iata ca am invins, chiar daca este o masina pe care nu o cunosc in totalitate.” Adrian Grigore

 

Victoria de la Brasov este de bun augur pentru echipaj si le da acestora incredere in a-si stabili obiective cat mai indraznete pentru etapele urmatoare.

 

Echipajul multumeste sponsorilor: Biborteni, Igol Lubrifiants, Carpati Motor – dealer Honda, Balper Media, Europrim Global Logistic, Agentia de Turism Triunghi, Irish Green.