Norris Mageanu : ” Raliul Argesului se poate desfasura “

 

Referitor la comunicatul de presa remis de Federatia Romana de Automobilism Sportiv in seara zilei de 14 iunie 2011, privind anularea Raliului Argesului,organizatorul competitiei, Norris Mageanu, a precizat ca asteapta o informare oficiala in acest sens din partea FRAS. “Vom accepta orice decizie sau solutie propusa de Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Apropo de solutii, exista posibilitatea de a se desfasura competitia pe un traseu care sa presupuna o scurtare cu 10 km a PS4”, a spus Norris Mageanu.

 

 

Totodata, reprezentantul Hatters Motorsport a precizat: „Am aflat ca domnii Stefan Vasile, vicepresedintele FRAS, si Silviu Moraru, presedintele Comisiei de Raliuri, au fost ieri pe traseu pentru a verifica stadiul lucrarilor. Imi pare rau ca nu ne-au contactat in momentul efectuarii acestei vizite pentru a putea dialoga la fata locului despre lucrurile pe care dansii le-au constatat. In plus, cred ca era utila o discutie la fata locului, impreuna cu cei de la CNADNR, despre aceste lucrari. Sunt convins ca astfel competitia se putea derula conform planului”.

 

 

Norris Mageanu, impreuna cu celelate persoane implicate in organizarea intrecerii, se afla in continuare pe Transfagarasan, acolo unde lucrarile de finalizare a traseului de concurs se deruleaza la foc continuu si se apropie de final. „Lucrarile nu au fost oprite vreun moment si traseul se finalizeaza in timp util pentru a gazdui competitia. In plus, reprezentantii nostri se afla deja la secretariatul competitiei, pregatiti pentru a-i primi pe participanti. Noi facem toate eforturile pentru ca intrecerea sa aiba loc”, a precizat Mageanu.

5 thoughts on “Norris Mageanu : ” Raliul Argesului se poate desfasura “”

  1. Care secretariat??? Ca noi – Vallino, Keleti si Dan Dobre, am fost la Cetate azi la ora 17 si nu era NIMIC acolo! Iar cei de la restaurant au zis ca nici nu a fost NIMENI din organizarea raliului…

  2. am si eu o curiozitate??!!..cei de la restaurant stiu ca raiul s-a anulat??….

  3. azi am sunat sa anulez rezervarile la un hotel/pensiune din zona, a ramas marcat omul acela, el stia sigur ca va fi raliu ….. :(( cu siguranta mult nu stiu ca raliul s-a anulat si parca ii vad pe probe sambata asteptand…..

Comments are closed.