Raliul Iasului Dunlop – Ordinea de start

Astazi, 23 septembrie, debuteaza a opta etapa a Campionatului National de Raliuri – DUNLOP, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS). 48 de echipaje vor lua astazi startul incepand cu ora 11.01 in Raliul Iasului Dunlop editia 2011.

 

Dupa disputarea a 7 etape din cadrul Campionatului National – DUNLOP, pe primul loc in ierarhia generala este Vali Porcisteanu, cu 103 puncte (4 etape castigate), urmat pe podium de Bogdan Marisca – 76,5 puncte si Dan Gartofan, cu 64 de puncte. Practic, Vali Porcisteanu, liderul la zi in clasamentul intern, are sansa de a deveni campion national chiar dupa etapa de la Iasi. Pentru asta, este nevoie ca Vallino sa termine concursul inaintea lui Bogdan Marisca (ocupantul locului secund in clasamentul general) indiferent de locul in clasament.

 

Tot astazi, 23 septrembrie, incepand cu ora 16.30, amatorii de spectacol vor avea ocazia sa vada demonstratii de karting si motociclism pe proba Rapa Galbena, pentru ca de la ora 17.00 sa inceapa evolutia concurentilor, spectacol care va continua pana in jurul orelor 19.30. Traseul a fost usor modificat fata de anul trecut, in sensul ca va fi prelungit pana la linia de tramvai din Piata Mihai Eminescu. Accesul publicului spectator se va face numai sub indrumarea fortelor de ordine ale Jandarmeriei, tocmai pentru a evita eventualele accidente care s-ar putea inregistra din cauza unei pozitionari neadecvate pe traseul de concurs.

 

Odinea de start in Raliul Iasului Dunlop