Dan Gîrtofan – Am început rău și am terminat cu o pană

Dan Gîrtofan și Miță Lăzărescu au ocupat locul 5 la Raliul Țara Bârsei Dunlop-Klar Professional, etapa a 7-a a CNR Dunlop 2011, ce a avut loc în weekend. Chiar dacă aveau mari speranțe de la cursa „de casă”, Giri și Miță s-au văzut nevoiți să se mulțumească cu a cincea poziție în clasament, fiind depășiți de învingătorul Valentin Porcișteanu, dar și de Gergo Szabo, de Bogdan Marișca și Marco Tempestini În primele două probe am avut un ritm destul de rău, dar după aceea ne-am revenit și am mers așa cum trebuia. Din păcate, finalul nu a fost unul pe care-l așteptam, după ce am avut o pană, și astfel că am pierdut o șansă importantă să revenim în lupta pentru primul loc”, a povestit Dan Gîrtofan.

În condițiile în care diferența față de locul 1 de la general, ocupat de Vali Porcișteanu, este una mare, Giri a precizat că se va concentra pe lupta pentru locurile 2 și 3 ale podiumului: Pentru Iași și Bacău ne propunem să fim rapizi și să ocupăm un loc cât mai sus în clasament. Vali a luat o opțiune serioasă pentru titlu și nu cred că se mai pot întâmpla surprize, astfel că ne vom lupta cu Bogdan și Tempesta pentru cele două locuri rămase pe podium și pot să spun că va fi o bătălie aprigă. Nu ne va fi deloc ușor, dar sper ca noi să fim în fața lor la finalul sezonului”.

 

Dan Gîrtofan și Miță Lăzărescu țin să adreseze mulțumiri partenerului principal, Alexandrion Grup România, dar și partenerilor Mobil 1 prin Lubexpert România, BKP, Hotel Aro Palace, www.prorallyperformance.ro, www.bursacamerehotel.ro și www.bursabileteavion.ro.

 

Credit Foto: Catalin Stoia – Simcat.ro