Locul 2 pentru Gergo Szabo si noul sau Evo 10

Echipajele Jack Daniel’s Rally Team au participat in weekend la raliul Ţara Bârsei şi Băneasa Rally Show. 2 echipaje au terminat raliul pe locul 2, Titi Aur s-a situat pe pozitia 7 la clasa 3, iar echipajul  Edwin Keleti/Victor Ponta a  fost din nou nevoit sa abandoneze.

 

Locul 2 la raliul Tara Barsei pentru Gergo Szabo si noul sau Evo 10

 


Gergo Szabo: Sunt foarte multumit de rezultat, dat fiind faptul ca a fost prima cursa cu noua masina. Am avut timpi buni pe probe, am castigat Baneasa Rally Show. Nu am fortat, desi mi-as fi dorit sa castig acest raliu. Pentru mine aceste etape cu noua masina vor fi etape de show pentru spectatori si voi merge pentru echipa, promovand in continuare mesajul de responsabilitate: “Condu responsabil: nu bea la volan!

 
 

Norbert Bereckzi locul 2 la clasa 6

Norbert Bereckzi: “Suntem lideri la clasa 6 in continuare si ne bucuram de rezultatul de la Tara Barsei. Am avut ceva probleme pana am setat masina si ne-am gasit ritmul. ” Cu aceste rezultate echipa Jack Daniel’s Rally Team ramane pe locul 3 in clasamentul pe echipe.

 

Edwin Keleti si Victor Ponta au abandonat dupa ce, din nou, au condus cursa la clasa 19. Problemele tehnice care ii urmaresc pe cei doi le-au spulberat orice sansa la podium. Ei vor merge in continuare pentru echipa. Catalin Berari ramane pe locul 2 la clasa 11, la Brasov pilotul JDRT situandu-se pe locul 4.