Spectacol si dezamagire pentru Dementor Racing Team

Echipajul Dan Tatoiu/ Tudor  Marza a fost prezent la Raliul Tara Barsei cu Mitsubishi Evo IX care, in a doua zi de concurs i-a dezamagit.

 

In prima zi, la Baneasa Rally Show, echipa de raliu a mers la spectacol, pentru publicul prezent la Super Speciala Raliului Tara Barsei.  Dan Tatoiu impreuna cu… au incalzit pista inainte de concurs si pe 2 roti, Dan Tatoiu cu 450 SMR si  George Petre, mecanicul sef de la Dementor la fel tot cu un 450 SMR.

 

Spectatorii de la Baneasa au vazut atat spectacolul pe doua roti, cat si alte motoare KTM expuse in parcul de service: un 450 EXC si un RC8 editie limitata Red Bull.

 

 

A doua zi, pe probele de la Brasov, echipajul Dementor Racing Team a inceput cu o proba foarte frumoasa, abordata cu prudenta de echipajul nostru. Pe PS3, Azuga – Susai , la mai putin de 2 km de final, dupa o mica saritoare, motorul a “tacut” brusc. Din pacate, Dan Tatoiu si Tudor Marza au fost siliti sa abandoneze, negasind in timp util defectiunea. Cauza abandonului s-a dovedit mai tarziu a fi una electrica.

 

Dan Tatoiu: “Se pare ca Brasovul nu a vrut nici anul acesta sa ne lase sa ajungem la final ! Ca si anul trecut am fost tradati de masina ! Sigur ca asta face parte din viata de Motorsport si o consideram ca o experienta in plus ! Cel mai mult regret ca nu am acumulat km de proba speciala foarte valorosi pentru cresterea noastra valorica ! Multumesc membrilor echipei si ne vedem la Iasi”

 

 

Tudor Marza:”Ne-am pregatit intens si am dorit foarte mult sa terminam cursa de la Brasov.Din pacate buturuga mica rastoarna carul mare.O simpla siguranta a stopat prematur o cursa de acumulare de km de proba speciala si implicit experienta competitionala.Asta ne face sa asteptam cu si mai mare nerabdare si optimism Raliul Iasiului”