Revenire de bun augur

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu a avut un parcurs bun in Raliul Aradului, argintul obtinut la Clasa 9 relansand lupta pentru titlu.

 

Credit foto: rallyphoto

Pilotul bucurestean s-a aflat intr-o cursa contracronometru si in afara probelor speciale, deoarece bolidul de concurs a necesitat reparatii extinse dupa iesirea in decor de la Sibiu.

 

Adrian Grigore: „Mecanicii au depus o munca extraordinara ca masina sa fie gata de start, motiv pentru care le multumesc. Au reusit sa termine lucrul in timp, astfel incat sa putem face o sesiune de teste la Onesti, luni, chiar inainte de cursa. Am facut reglajele, am intrat in febra raliului si marti am plecat increzatori spre Arad. Am facut recunoasterile si am rememorat partile frumoase ale acestei etape. De abia asteptam startul. Aradul se deosebeste de celelalte etape de macadm prin suprafata foarte buna si prin complexitatea traseului, care imbina tehnica si viteza cu portiunile de conservare.

 

In superspeciala, Adrian si Marius au avut un parcurs bun, soldat cu locul secund al Clasei 9, motiv de bucurie pentru cei doi si de speranta pentru un parcurs in forta a doua zi.

 

Adrian Grigore: „Am inceput bine si sambata am urcat pe prima pozitie in grupa dupa ce am avut al doilea timp pe speciala ’Selin’s 1’, cu toate ca praful ne-a deranjat destul de mult. A urmat un parcurs cu cateva greseli care ne-au costat secunde bune, dar ne-am revenit in speciala ’Dunlop 1’. A contat faptul ca am trecut doar o data pe proba regina a raliului, pentru ca este dificila si trebuie tratata diferit pe lungimea ei. Noua ne place foarte mult si la fel ca anul trecut era speciala unde urma sa atacam decisiv. A fost sa fie doar o data… A urmat o cursa oarecum de recuperare, cu timpi destul de buni si clasari intre primii 3-4 driveri din Clasa 9. Pana la urma am urcat pe treapta a doua a podiumului la clasa noastra si am prins locul 5 in ’clasamentul automobilelor cu doua roti motrice’, ceea ce este un motiv de bucurie pentru noi. Abia astept lupta de la Brasov, cred ca va fi deosebit de interesanta.

 

Adrian si Marius le multumesc tuturor celor care au ajutat la reparatia masinii de concurs in timp util si prietenilor care le-au fost alaturi dupa ghinionul de la Sibiu.

 

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu multumeste sponsorului “BIBORTENI” si partenerilor traditionali: “IGOL” – lubrifianti, “CARPATI MOTOR” – dealer Honda, “IRISH GREEN”, “EUROPRIM” – transporturi, Restaurant “CERBUL CARPATIN”, “BALPER MEDIA”, Agentia de turism “TRIUNGHI”, Hotel “COTA 1400”.