Victorie si titlu la Clasa 5

Si a doua confruntare cu conotatii internationale contand pentru CNR a reprezentat pentru Alex.Filip si Bogdan Iancu un nou prilej de a face spectacol si de a-si trece in palmares rezultate notabile: o noua clasare in Top 10 in ierarhia FIA, locul secund in ierarhia 2RM si victorie la Clasa 5.

 

Disputa a debutat, vineri seara, cu o superspeciala care s-a bucurat de o audienta deosebita. Au fost o multime de fani pe marginea traseului de concurs, iar acest lucru ne-a motivat suplimentar.  Pacat ca desenul saritorii nu a stimulat zborul masinilor pentru a creste gradul de spectaculozitate, spune Alex.Filip.

 

Ziua secunda a fost extrem de disputata, victoria in intrecerea masinilor cu doua roti motrice si cea la Clasa 5 fiind sub semnul intrebarii pana la final. „A fost o cursa extrem de interesanta, cu o lupta stransa, pe un traseu care ne-a placut foarte tare“, spune Bogdan Iancu. Iar Alex.Filip il completeaza: Imi pare rau pentru abandonul copilaresc al lui Sebi Barbu. Disputa era si mai interesanta in prezenta acestuia. In ceea ce ne priveste, chiar daca la acel moment ne asigurasem victoria la Clasa 5 si titlul national, am incercat sa atacam pentru a ne impune si la 2RM. Insa ritmul impus de Vlad Cosma a fost foarte sustinut, iar o problema tehnica, defectarea servo-directiei, ne-a obligat sa ne luam gandul de repeta isprava din intrecerea disputata langa Bacau, aceea de a recupera 11 secunde pe ultima proba care a masurat peste 22 km“.

 

La finalul intrecerii, Alex.Filip si Bogdan Iancu au sarbatorit atingerea primului obiectiv propus pentru acest sezon, titlul de castigatori ai Clasei 5, dar, componentii echipajului cu numarul 10 priveau si spre viitor. Vom avea vreme sa ne bucuram deplin la finalul stagiunii. Pentru moment ne pregatim pentru Raliul Tara Barsei, unde vom incerca sa bifam si al doilea obiectiv al nostru, respectiv victoria in clasamentul echipelor si in clasamentul 2RM. In plus, vizam si mentinerea in top 10 FIA, spune Alex.Filip.

 

Urmatoarea etapa a intrecerii interne, Raliul Tara Barsei,  va avea loc la in perioada 7-8 septembrie.

 

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt sustinuti in 2012 de Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin, HD Video, Mobil 1 prin Star Lubricants, Computerland, Hotel Hilton Sibiu, Colina Motorsport, Sun Plaza si, in calitate de partener media, de GSP TV.