Debut promitator pentru Adrian Raspopa

Tripul campion naţional al grupei A, Adrian Răspopa se declară mulţumit de prestaţia avută în noul proiect Comfert Rallly Team: maşina nouă- Citroen DS3R3,  copilot nou- Cătălin Grigoriu şi revenirea la două roţi motrice după patru ani. Astfel, echipa Comfert Rally Team a participat weekend-ul trecut la Raliul Iaşiului, demarând proiectul ce urmează să se desfăşoare pe trei ani în actuala formulă. Pilotul oneştean, după o pauză destul de lungă, a revenit cu un rezultat bun, locul opt la general şi doi la 2WD, fiind practic un raliu de teste pentru acesta.

Am luat startul la acest raliu cu misiunea de a ne acomoda cu maşina, de a-l face pe Cătălin Grigoriu, noul copilot, să se acomodeze cu această lume plină de adrenalină, un businessman care nu a interacţionat cu lumea motorsportului până acum trei luni de zile şi care într-un interval scurt a reuşit sa aibă o prestaţie mai mult decât bună. Din punct de vedere al pilotajului, noul model cu care am luat startul este o maşină foarte sofisticată, motiv pentru care voi avea nevoie de managentul echipei Automeca care va colabora cu echipa dealer-ului Citroen Pro Motor din Râmnicu Vâlcea condusă de Mugurel Pîrscoveanua declarat Adrian Răspopa.

 

Referitor la cursa de la Iaşi, Adrian a făcut dovada unei maturităţi în cadrul pilotajului făcând o cursă inteligentă, având un ritm care să îi confere un loc bun atât în cadrul clasamentului general, cât şi în cadrul clasei.  Până la sfârşitul acestui an, pe Adrian Răspopa îl mai aşteaptă o sesiune de 200 de km de teste în jurul Bacăului astfel încât până la începutul sezonul competiţional 2013  să fie pregătit în lupta pentru titlul de 2 roţi motrice.