Final de sezon cu victorie

Chiar daca reusisera sa-si adjudece deja atat prima pozitie in clasamentul general al Clasei 5, cat si titlul national in intrecerea masinilor cu doua roti motrice, Alex Filip si Bogdan Iancu nu au abordat Raliul Iasului cu gandul la vacanta. Traseul de la Iasi este fantastic si mi-a placut intotdeauna. Am fost decisi sa profitam de faptul ca nu mai eram sub presiunea rezultatului si sa facem spectacol, dar, in egala masura, vizam locul intai la categoria 2RM, cu atat mai mult cu cat sosirea avea loc de ziua lui Bogdan, iar un succes reprezenta un frumos cadou pentru el”, dezvaluie Alex Filip.

 

Echipajul cu numarul 10 a luat un start foarte bun si se instala inca de la inceput in fruntea ierarhiei. Apoi, in urma abandonurilor lui Vlad Cosma si Sebi Barbu, lupta pentru victorie a devenit o ecuatie in doi, singurul echipaj care mai putea schimba verdictul fiind cel al lui Adrian Raspopa, multiplu campion al categoriei. La final, dupa o lupta aprinsa, Alex Filip si Bogdan aveau sa isi treaca in cont victoria. “Imi pare sincer rau de iesirile premature in decor ale lui Vlad Cosma si Sebi Barbu, pentru ca, fara indoiala, ei ar fi facut duelul pentru victorie si mai interesant. Dupa abandonurile lor, ne-am disputat victoria cu Adrian Raspopa. Am ales neinspirat anvelopele pentru bucla lunga, care masura peste 50 de km, si am pierdut timp in fata acestuia, dar apoi, montand pneurile corecte,  am reusit sa ne adjudecam victoria cu un avans de peste 30 de secunde, a precizat Alex Filip. In timp ce Bogdan Iancu l-a completat: Am avut parte de o aniversare cu adevarat speciala. Mi s-a cantat <<La Multi Ani>> inaintea startului pe prima proba, iar apoi, dupa ce am concretizat munca depusa de-a lungul zilei cu o noua victorie, Alex mi-a facut cadou privilegiul de a duce masina in service, pentru a primi felicitarile echipei. Am celebrat acest succes si ziua de nastere cu o bucata de tort si, sincer, ma gandeam deja la sezonul viitor“.

 

Pentru Alex Filip si Bogdan Iancu vacanta inca nu a inceput.“Abia astept Sibiu Rally Show, care are in acest an un format nou. Sunt convins ca fiind vorba de Santa vom avea parte, ca de fiecare data acolo, de o audienta mare de spectatori si sper ca acestia se vor arata incantati de noua varianta a competitiei, spune Alex. Filip. Cel care ne-a dezvaluit ca intrecerea amintita nu reprezinta singura prioritate a perioadei care urmeaza: Ma bucura ca am reusit alaturi de Bogdan Iancu si echipa Colina Motorsport atingerea tuturor obiectivelor de sezon si, in plus, desi ne-am dorit tot numarul de concurs 10 pentru 2013, rezultatul de la Iasi ne impune sa concuram cu nr. 9 pe ‘tricou’, aceasta fiind pozitia noastra in clasamentul general FIA al CNR 2012. Le multumim partenerilor nostri si echipei din care fac parte fara de care nu ne-am fi putut afla la startul acestui sezon, si le dedicam sirul de succese din 2012. Este timpul insa sa privim si spre viitor si ne asteapta o perioda incarcata in care vom incerca sa concretizam proiectul CNR 2013“.

 

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt sustinuti in 2012 de Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin, HD Video, Mobil 1 prin Star Lubricants, Computerland, Hotel Hilton Sibiu, Colina Motorsport, Sun Plaza, si, in calitate de partener media, de GSP TV.