Spectacolul campionilor

La Iasi se va derula in acest final de saptamana ultima runda a sezonului 2012. Una pe care componentii echipajului cu numarul 10 o abordeaza din postura de castigatori ai Clasei 5 si campioni in intrecerea rezervata competitorilor care folosesc masini cu doua roti motrice, cele doua obiective stabilite pentru aceasta stagiune fiind atinse deja inaintea etapei iesene. “Fara indoiala, sunt incantat ca putem lua startul fara presiunea rezultatului.  Pe de alta parte insa suntem constienti ca rezultatele din acest sezon inseamna un prilej de mandrie pentru noi, dar, in egala masura, ne obliga. Asteptarile pe care le generezi in randul celor care urmaresc intrecerile sunt altele atunci cand ajungi in varf, prestatiile tale sunt judecate cu un plus de intransigenta, iar noi ne dorim sa continuam pe aceiasi linie ca si pana acum si sa nu-i dezamagim pe cei care ne sunt alaturi, spune Alex.Filip.

 

Traseul le propune concurentilor sectiunile deja consacrate, dar si o noutate, proba Quattro Ruote, care se va derula dupa lasarea intunericului. Bogdan  Iancu ne dezvaluie: Este un raliu care ne place, din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste configuratia specialelor, iar cu prilejul recunoasterilor am cautat sa descoperim toate capcanele, astfel incat sa avem premisele unei curse bune. Alex.Filip il completeaza: Masina este pregatita dupa incidentul tehnic de la Brasov si abia astept proba de noapte. Stiu ca iesenii sunt mari iubitori de motorsport si sper sa avem parte de o afluenta cat mai mare de fani pe probe. Noi le promitem ca o sa facem spectacol!“. 

 

Raliul Iasului 2012 va avea zece probe speciale cu o lungime totala de 130 km. Startul in prima proba speciala va avea loc vineri de la ora 14:07, iar dupa ce vor fi parcurse inca doua probe, de la ora 17.15 este programata SuperSpeciala Rapa Galbena. Tot vineri este programata si proba de noapte, Quattro Ruote, de la 20:05. Sambata se vor desfasura ultimele cinci probe spoeciale ale sezonului, cu incepere de la ora 10:51, finalul ultimei probe speciale a campionatului 2012 fiind programat cateva minute dupa ora 17:00. Sunt absolut sigur ca vom avea o lupta interesanta cu adversarii nostri si vom merge la victorie. Obiectivul nostru este sa ne pastram numarul 10 pentru sezonul 2013, dar, in plus, vreau sa ne intoarcem de la Iasi si cu locul 1 in intrecerea rezervata echipelor, a incheiat Alex.Filip.

 

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt sustinuti in 2012 de Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin, HD Video, Mobil 1 prin Star Lubricants, Computerland, Hotel Hilton Sibiu, Colina Motorsport, Sun Plaza, si, in calitate de partener media, de GSP TV.