Provocarea de la Bacau

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu a incheiat primul raliu de macadam din actualul sezon pe locul 5 in Clasa 9 si pe pozitia a noua in topul automobilelor cu doua roti motrice.

 

Cursa a debutat mai putin fericit pentru pilotul bucurestean, care a pierdut secunde bune pe primele doua probe (Hemeius 1, Trebes 1), din cauza unor probleme tehnice la masina de concurs. Finalul primei zile de concurs a fost insa unul cu motive de bucurie, in conditiile in care Adi a avut cel mai bun timp al clasei in superspeciala din Bacau.

Credit foto: Catalin Stoia

 

Adrian Grigore: “Speram din toata inima sa fim feriti de ghinion, dar vineri n-a fost sa fie asa. Ne-am confruntat cu diverse dificultati de ordin tehnic si nu am putut sa tinem un ritm ridicat. Pana la urma, cu ajutorul echipei de mecanici condusa de Bogdan Samoila, am reparat Honda si in cea de-a doua zi am avut timpi in ‘top 3’ la Clasa 9. In concluzie, a fost un raliu frumos, cu probe superbe – tehnice dar si de viteza – o adevarata provocare atat pentru masina cat si pentru pilot si navigator. Mi-a placut in mod deosebit speciala lunga, Nevila-Moinesti, pentru ca e o proba cu adevarat deosebita. Suntem pe 3 la general la clasa, pozitie care ne convine daca stam sa ne gandim cum am inceput anul. Abia asteptam sa ne intoarcem pe asflat, la Cluj, pentru a ne lua revansa.”

 

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu multumeste sponsorului “BIBORTENI” si partenerilor traditionali: “IGOL” – lubrifianti, “CARPATI MOTOR” – dealer Honda, “IRISH GREEN”, “EUROPRIM” – transporturi, Restaurant “CERBUL CARPATIN”, “BALPER MEDIA”, Agentia de turism “TRIUNGHI”, Hotel “COTA 1400”.

One thought on “Provocarea de la Bacau”

  1. Hai nu zau.Timpi de 'top3',iar ceilalti aveau Logan-uri….si au fost mereu in fata Hondei! Pacat de masina…

Comments are closed.