Trofeu special pentru Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu

Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, a primit premiul „Star of the Rally” din partea organizatorului Raliului Sibiului, pentru a treia oara consecutiv, pentru sustinerea si implicarea in organizarea celor 12 editii de pana acum.

Raliul Sibiului, cel mai dur si spectaculos raliu pe macadam din Romania, mai are un castigator. Initiat in 2010, trofeul special  „Star of the Rally” a fost castigat anul acesta de Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu.

 

Editia din acest an a Raliului Sibiului s-a bucurat de foarte mare succes in Sibiu. Am fost bucurosi sa contribuim si noi, ca autoritate locala, la succesul unui eveniment care a adus orasului nostru vizibilitate, iar publicului iubitor de sporturi cu motor a adus ocazia sa urmareasca o competitie de talie internationala, chiar in orasul lor. Pentru ca a fost un eveniment foarte bine organizat si de buna calitate, vom continua sa sprijinim acest eveniment. Felicitări organizatorilor!”, a spus Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu.

 

De 12 ani,  Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, sustine acest raliu, iar anul acesta am reusit sa ajungem in Intercontinental Rally Challenge. Acest succes i se datoreaza si sunt foarte bucuros ca am reusit sa organizam o etapa atat de importanta la Sibiu. Acum am inceput deja pregatirile pentru sezonul viitor si sunt incantat ca avem deja sustinerea autoritatilor locare si multumesc tuturor celor implicati pentru acest lucru”, a spus si Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.