A treia provocare

Pilotul sibian Radu David se afla in fata celei de-a treia provocari din acest sezon al Campionatului National de Raliuri Dunlop. Dupa debutul in raliuri la etapa de Intercontinental Rally Challenge de la Sibiu si cursa de la Arad, Radu David va lua startul si in penultima etapa din acest an, Raliul Tara Barsei. Avand-o ca navigatoare pe Mihalea Beldie, Radu isi mentine obiectivul: castigarea de experienta in conditii reale de concurs. Sprijinit de cativa parteneri care cred in potentialul sau, Radu isi doreste ca de acesta data echipajul lor sa fie ocolit de probleme tehnice.

 

Radu David: Raliul Tara Barsei este  a treia etapa la care luam startul. Am invatat foarte multe lucruri din etapele precende si sunt convins ca toate acestea isi vor aduce aportul in obtinerea unui rezultat bun la Brasov. Suntem foarte bucurosi ca ne vom afla la start si nerabdatori in acelasi timp. Obiectivul nostru ramane acelasi, adica sa parcurgem cat mai multi kilometri de proba speciala pentru a invata     din secretele acestui sport. Sunt curios sa pilotez pe probele de la Brasov, despre care Claudiu David mi-a povestit ca sunt foarte tehnice, rapide si cu multe capcane. Pe de alta parte, sunt entuziasmat de super-speciala din Brasov care cu siguranta va fi dificila dar si spectaculoasa pentru cei care ne privesc. Le multumim partenerilor BCR Leasing, Colina Motors, Continental, Italcogim Galati, Grup West Premium si EuroDan.

 

Mihaela BeldieSunt foarte bucuroasa sa ma aflu la startul Raliului Tara Barsei! Ma leaga amintiri foarte frumoase de aceste probe speciale, fiind unul dintre raliurile pe care le-am castigat alaturi de Claudiu David. Aceasta bucurie o voi imparti in acest an cu Radu David si sunt convinsa ca vom avea un parcurs foarte bun si eficient.

 

Raliul Tara Barsei debuteaza vineri 7 septembrie cu Proba Superspeciala programata in Brasov. Sambata, 8 septembrie , se vor desfasura cele sapte probe speciale din zona Azuga-Predeal-Sacele. Raliul este penultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop si are o lungime totala de aproape 270 de kilometri din care 103 de probe speciale.