Citroën continua sirul de victorii in Romania

Dupa succesul obtinut de Simone Campedelli cu modelul Citroën DS3 R3 la Raliul Sibiului 2011, Sebastian Barbu este primul pilot roman care reuseste sa castige, cu acelasi model, o etapa din Romania.

 

Dupa victoriile obtinute de Vlad Cosma, cu modelul Citroën C2 R2 Max in etapele de la Sibiu si Arad, Sebastian Barbu continua sirul de victorii Citroën in competitia interna cu o victorie in Raliul Tara Barsei in clasamentul masinilor cu tractiune pe doua roti. Pentru echipajul Sebastian Barbu/Marc Banca aceasta a fost a treia cursa cu modelul Citroën DS3 R3, dupa etapele de la Sibiu si Arad, si este prima victorie a unui pilot roman cu modelul care s-a construit in peste 100 de exemplare si care concureaza in cele mai importante campionate din Europa.

 

Raliul Tara Barsei, programat in acest weekend, a inceput vineri seara cu o super speciala desfasurata in campusul universitar din Brasov, restul de probe speciale fiind programate sambata. In total s-au parcurs 370,82 kilometri, dintre care 102,6 kilometri impartiti in 8 probe speciale. „Sunt foarte fericit dupa aceasta victorie mai ales ca vine dupa doua abandonuri consecutive, unul cauzat de o problema tehnica, altul in urma unei greseli stupide. A fost un raliu greu dar foarte frumos in care am mers tare de la start la sosire. Este prima victorie cu modelul Citroën DS3 R3 obtinuta de un pilot roman si acest lucru imi da o senzatie si mai placuta”, a spus Sebastian Barbu, dupa Raliul Tara Barsei.

 

In acest raliu au luat startul, cu modelul Citroën C2 R2 Max, si Vlad Cosma, Adrian Dragan si Vlad Stoica. 

 

Credit foto: Rares Fetean