Rally Magazin Awards 2012

In aceasta seara, incepand cu ora 19:30, se vor desfasura Premiile Rally Magazin, eveniment ajuns la editia a doua. Anul acesta, Rally Magazin Awards beneficiaza de sprijinul Skoda Romania si recompensează actorii din Campionatul Național de Raliuri dar și performanțele celor care au scris o pagină importantă în Campionatul Mondial de Raliuri sau Intercontinental Rally Challenge. 

 

Gala se va bucura de prezența lui Juho Hanninen, singurul pilot care a reușit să câștige titlul mondial și european în disputa mașinilor S2000, dar și IRC.

 

 

Lista premiilor ce vor fi acordate este urmatoarea :

INTERN

Cel mai bun pilot român (vot al fanilor)

Premii speciale câștigătorilor tuturor categoriilor și claselor din întrecerea internă

Cel mai rapid pilot (cele mai multe probe speciale castigate in CNRD 2012)

Debutantul anului

Copilotul anului

Rally Lady of the Year

Cel mai bun raliu

Cea mai bună echipă de asistență tehnică

Cel mai bun ofițer de presă

Cel mai bun rezultat extern

Pentru întreaga carieră

Nu vor lipsi nici premiile speciale acordate unor persoane sau entități care au avut o contribuție la dezvoltarea raliurilor din România sau la promovarea motorsportului românesc pe plan extern.

 

EXTERN

Driver of the Year

Rally Car of The Year

First Rally First Victory

Se vor acorda, de asemenea, premii speciale pentru rezultatele obținute în sezonul 2012 al principalelor competiții internaționale.

 

Rally Magazin Awards 2012 powered by Skoda va putea fi urmărit live, începând cu ora 19:30, ca de fiecare dată, pe www.rallymagazin.ro. Deasemenea evenimentul poate urmărit live și pe telefoanele mobile sau tablete grație partenerului evenimentului, PBX Telecom. Pentru dispozitivele Android se va folosi aplicația PBX TV disponibilă în Google Play, iar în cazul celor Apple transmisia este disponibila la adresa m.pbxtv.ro. In ambele variante trebuie selectat canalul PBX Events.

 

Înregistrarea Rally Magazin Awards 2012 powered by Skoda va fi difuzată integral pe canalul Dolce Sport, partener media al evenimentului.