Cu Dacia Logan si Renault Clio RS la Sibiu Santa Rally Show

u   Sebastian Barbu vrea sa-si apere titlul din 2011 la Cupa Dacia

u   Santa – speciala preferata din Campionatul National

u   Sibiu Santa Rally Show este incalzirea pentru Raliul Waldviertel

Sebastian Barbu va participa cu doua masini la Sibiu Santa Rally Show, evenimentul care incheie sezonul in campionatul intern de raliuri. Pilotul sibian va concura pe Dacia Logan si Renault Clio RS si si-a propus sa-si apere titlul castigat in 2011 la Cupa Dacia.

 

Dupa victoria de anul trecut la Cupa Dacia in Sibiu Rally Show, Sebastian Barbu vrea sa-si apere tiltul si in competitia organizara pe finalul probei speciale Santa. „Chiar daca locatia este alta fata de anul trecut, mi-am propus sa castig si anul acesta competitia de la Cupa Dacia. Tocmai de aceea voi concura la Sibiu Santa Rally Show atat pe o masina Dacia Logan, cat si pe Renault Clio RS, modelul cu care am concurat la o parte din raliuri din acest an. Pentru mine va fi mai dificil decat anul trecut, dar sper sa ma obisnuiesc repede cu noile anvelope si sa obtin un timp cat mai bun pe speciala mea preferata din competitia interna”, a spus Sebastian Barbu.

 

Dupa incidentul din cea de-a doua proba speciala a Raliului Iasului, participarea cu modelul Renault Clio RS a fost incerta. Insa pana la urma toate problemele s-au rezolvat si Sebastian Barbu va putea lua startul si in competitia dedicata masinilor de la clasele 5 si 6. „Aici nu am asteptari foarte mari tinand cont de concurenta, dar vreau sa am cel mai bun timp dintre masinile de la clasa 5. Va fi o lupta extrem de interesanta atat la Cupa Dacia, cat si la clasele 5 si 6 si sper sa vina cat mai multi spectatori pe Santa”, a completat Sebastian Barbu.

 

Sibiu Santa Rally Show este incalzirea perfecta pentru prima participare intr-un raliu din afara Romaniei. In perioada 25 – 27 octombrie, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu vor lua startul in Raliul Waldviertel, ultima etapa din Campionatul National de Raliuri al Austriei, dar si etapa in Cupa Europei – zona Europei Centrale. „Sincer de abia astept sa plecam spre Austria, dar inainte de asta vreau sa facem spectacol la Sibiu pe Santa. Este un eveniment special pentru noi si ne-am propus sa facem spectacol total”, a mai spus Sebastian Barbu.

 

Echipajul Sebastian Barbu/Marc Banca este sustinut in acest sezon de partenerii: PASSIONFORLUXE.RO, BUCUR-TUNING.RO, OMV prin DANI OIL si SCHUSTER ECOLOGIC SIBIU.