Napoca Rally Academy duce „Lupta cu secundele” la Sibiu

Napoca Rally Academy va fi prezenta la Sibiu-Santa Rally Show. Evenimentul este dedicat spectacolului si acesta este unul dintre modurile in care echipa multumeste fanilor, partenerilor, mass-mediei si tuturor celor care le-au fost alaturi pe parcursul acestui sezon.

Chiar daca duelurile pe care cele sase echipaje ale Napoca Rally Academy le poarta impotriva cronometrului pe probele speciale s-au incheiat, acestea au stat la baza unei spectaculoase aplicatii pe cea mai raspandita platforma de socializare.

 

Napoca Rally Academy a pregatit tuturor fanilor raliurilor din Romania mai multe surprize pentru evenimentul de sfarsit de sezon. Printre acestea se numara si aplicatia care poate fi accesata pe pagina de Facebook a echipei, aplicatie care te inscrie automat in concursul “Lupta cu secundele”. Pe langa un cover-photo alaturi de pilotul preferat al echipei, posbilitatea de a castiga cursuri de conducere defensiva si de pilotaj, participantii pot deveni copiloti la Sibiu-Santa Rally Show. Inscrierile se pot face pana la sfarsitul zilei de joi, 18 octombrie, urmand ca vineri sa aiba loc tragerea la sorti.

 

Nu puteam lipsi de la acest eveniment, chiar daca organizatorul a schimbat locatia care s-a dovedit de-a lungul anilor a fi una de succes si care asigura spectatorilor posibilitatea de a vedea pe toata lungimea traseului doua echipaje care evolueaza in paralel. Stim foarte bine portiunea de pe speciala Santa aleasa pentru Rally Show-ul din acest an, suntem deschisi la noi provocari si mergem optimisti la Sibiu dar mai ales nerabdatori pentru spectacolul de sfarsit de ana spus Marco Tempestini.

In ultimii ani a devenit o traditie ca la incheierea sezonului protagonistii Campionatului National de Raliuri sa ia drumul Sibiului. Pentru editia din acest an, organizatorii au pregatit o noua locatie, mai exact ultimii doi kilometri ai specialei Santa, care face parte din programul Raliului Sibiului, etapa inclusa anul acesta in Intercontinental Rally Challenge.

 

Intrecerea se va desfasura pe baza aceluiasi sistem eliminatoriu, concurentii urmand sa parcurga traseul in ambele sensuri. Toate cele sase echipaje ale Napoca Rally Academy vor fi prezente atat in prima zi, cea de vineri, atunci cand vor evolua pe automobile Dacia Logan cat si sambata, in a doua zi a Rally Show-ului, atunci cand vor dezvalui toate surprizele pe care le-au pregatit fanilor raliurilor din Romania. Desi sunt un fan al circuitului de slalom paralel din oras, pe care eram obisnuiti sa evoluam fara presiunea rezultatului, mergem cu totii la Sibiu unde principalul obiectiv va fi spectacolul.a mai adaugat si Bogdan Marisca.

 

Pe intreg parcursul zilei de sambata, 20 octombrie, toti fanii raliurilor sunt asteptati in parcul de service, acolo unde ii vor putea cunoaste mai indeaproape pe membrii Napoca Rally Academy si unde vor putea descoperi toate surprizele pe care acestia le-au pregatit.