SINAIA – ORAŞUL ALB

Primăria oraşului Sinaia vă invită să petreceţi sâmbătă, 15 decembrie 2012, o zi de basm în Oraşul Alb. Pentru a sărbători aşa cum se cuvine, într-un oraş de munte,  “Deschiderea oficială a sezonului de iarnă” v-am pregătit mai multe evenimente.

 

La Sinaia iarna este la ea acasa. Ne bucurăm de începutul unui sezon plin de zăpadă şi evenimente. Am pegătit o adevărată zi de sărbătoare pentru toate vârstele. Oraşul Alb este primul eveniment din seria celor dedicate sezonului de iarnă, menite să atragă turiştii şi să aducă bucurie localnicilor. Împreună vom da startul unui superb foc de artificii şi apoi vom aprinde iluminatul de sărăbatori . Vă invit să dăm viaţă oraşului alb! a declarat Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

 

Adrenalina vă va încălzi începând cu orele 11,00 când se va da startul spectacolului oferit de piloţii Vali Porcişteanu, Titi Aur, Marco Tempestini, Danny Ungur şi Alex Mirea care vor face demonstraţii de măiestrie în cadrul Rally Show-ului care precede  “Gala Campionilor 2012” organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv în parteneriat cu Primăria oraşului Sinaia. Anul acesta li se vor alătura, pentru prima dată, pilotii de la drift Gabi Onofrei, Nicolae Dobre şi Iulian Jumuga, dar şi caţiva piloţi din Campionatul Naţional de Îndemânare Auto şi Campionatul Naţional de Slalom Paralel.

 

Atmosfera de sărbătoare continuă la Târgul cu bunătăţi care fiind prezent în acest week end la Sinaia v-a pregătit pe lângă bucatele tradiţionale, un concert de colinde susţinut, începând cu orele 16,00, de copiii şi elevii sinăieni, în jurul bradului împodobit în faţa magazinului Winmarkt.

Unul din cele mai aşteptate evenimente, Aprinderea iluminatului festiv, aduce strălucire Oraşului Alb începând cu orele 17,00 când mii de beculeţe se vor aprinde pe bulevardul Carol I, în Parcul “Dimitrie Ghica” şi în bradul din centrul oraşului. Focul de artificii, vinul fiert, merele şi covrigii vor desăvârşi bucuria celor prezenţi.                                                                                         

 

Odată învăluiţi de spiritul sărbătorilor vă aşteptăm să petreceţi o seară  magică la deschiderea Patinoarului Artic Park, orele 18,00 în Parcul “Dimitrie Ghica.

 

Pentru organizarea şi desfăşurarea evenimentelor, sâmbătă, 15 decembrie circulaţia auto va fi restricţionată între orele 10,00 – 14,00 pe Bulevardul Carol I, pe sectorul de drum între intersecţia cu strada Aosta şi intersecţia cu strada Octavian Goga, iar între orele 16,30-18,30 pe sectorul de drum între intersecţia cu strada Piaţa Unirii şi Parcul “Dimitrie Ghica”.