Szabo si Borbely, cei mai rapizi la Covasna

Covasna Winter Rally s-a dovedit un test reusit pentru Gergo Szabo si Karoly Borbely, echipajul Jack Daniel’s obtinand victoria in intrecerea disputata duminica pe drumuri de macadam acoperite cu gheata si zapada. Cei doi si-au indeplinit obiectivele trasate pentru acest weekend, fiind in faza finala a pregatirilor pentru debutul in Campionatul European de Raliuri.

 

Gergo Szabo si Karoly Borbely au fost cel mai rapid echipaj in intrecerea alergata la Covasna, castigand patru din cele cinci probe speciale alergate si obtinand victoria cu un avans de 43,5 secunde in fata celui mai apropiat urmaritor, brasoveanul Manu Mihalache. Chiar daca probele s-au deteriorat dupa prima parcurgere, din cauza temperaturilor neasteptat de ridicate, echipajul Jack Daniel’s a considerat intrecerea un test util inaintea deplasarii la Raliul Liepaja Ventspils, care are loc intre 1-3 februarie.

 

Ne-am simtit excelent la Covasna, a fost o oportunitate foarte buna sa revenim in masina de concurs dupa perioada de inactivitate din intersezon a spus Gergo SzaboNe bucura ca am reusit sa fim cei mai rapizi, e bine sa incepi anul cu o victorie. Ne-am fi dorit mai multa gheata pe drum si mai putin macadam si noroi, insa a fost, per total, un test foarte reusit.

Szabo_Borbely_Winter_Rally_zps9af62fc5

Suntem bucurosi ca am castigat si anul acesta, a fost un test extrem de util pentru Letonia din toate punctele de vedere a adaugat navigatorul Karoly Borbely, care a mai spus: “S-a dovedit inca odata ca raliurile pe zapada sunt evenimente cautate in Romania si trebuie sustinute. Felicitam organiztorii pentru pasiune, chiar cu micile probleme care au aparut.

 

Echipa a testat mai multe tipuri de pneuri cu cuie, precum si diverse reglaje de suspensie in cele trei serii de probe speciale  ale intrecerii si este pregatita pentru raliul leton cu sediul la Ventspils, care debuteaza in prima zi a lui februarie.

 

Echipa a intrat in ritmul de concurs si a tratat intrecerea cu maxima seriozitate, totul a functionat bine. Logistica a fost excelenta, suntem multumiti de acest test a spus managerul Silviu Moraru. Echipa pleaca duminica spre Letonia, pentru etapa a doua a Campionatului European de Raliuri, Rally Liepaja Ventspils.