Gergo Szabo & Karoly Borbely: ”Abia așteptăm să luăm startul la Sibiu !”

  • Gergo Szabo & Karoly Borbely atacă jumătatea secundă a sezonului din poziția secundă a clasamentului
  • Obiectivul: un loc pe podium în Campionatul Național

 SSD_3476

Gergo Szabo și copilotul său Karoly Borbely sunt pregătiți pentru cea mai lungă și grea etapă a sezonului 2013. Cei doi atacă jumătatea secundă a sezonului din poziția secundă a clasamentului general cu un total de 53,2 p.

 

Sibiu Rally România este ca și anul trecut etapă internațională de această dată în Campionatul European.

 

Raliul Sibiului este un raliu care ne place. Întotdeauna ne-am simțit bine la Sibiu iar în plan sportiv am reușit evoluții bune. Este un raliu lung și dificil în care anduranța este mai importantă decât viteza. Sper să fim feriți de probleme și să reușim o clasare pe podium în Campionatul Național, a declarat Gergo Szabo.

 

Etapa sibiană este extrem de importantă în economia sezonului 2013 în condițiile în care grație traseului de peste 200 de km contra cronometru are coeficient 2 astfel încât punctele se dublează.

 

Vom avea o abordare prudentă pentru a ne feri în primul rând de penele de cauciuc, ceea ce la Sibiu nu este simplu deloc. Ținând cont că etapa are coeficient 2 este după părerea mea decisivă pentru configurația clasamentului la final de sezon, a declarat Karoly Borbely.

 

Pentru a cincea etapă a sezonului Mitsubishi-ul Lancer Evo X R4 a fost supus unei revizii generale, pregătirile pentru Sibiu Rally România urmând să se încheie luni, 22 iulie cu o sesiune de teste pe care cei doi o vor efectua în județul Harghita.