35 de piloti pregatiti pentru startul la Sibiu Rally Show

35 de piloti sunt pregatiti pentru editia din 2013 a Sibiu Rally Show, versiunea romaneasca a celebrei curse a campionilor. Pe lista de start se numara si germanul Aaron Burkart,  campionul mondial la juniori in 2010, care va concura pe o masina Dacia Logan.

 

Editia din 2013 a Sibiu Rally Show se va desfasura sambata, 23 noiembrie de la ora 10:00, pe circuitul de rallycross din cartierul Strand, in aceeasi locatie pe care se desfasoara si super speciala din Raliul Sibiului. Si, la fel ca in calificarile pentru editia din 2013, pilotii vor parcurge traseul in sens invers decat in mod obisnuit.

Sibiu Rally, Sibiu 25-27 07 2013

Recunoasterile sunt programate intre orele 08:30 si 09:15, urmand ca la ora 09:30 sa se faca tragerea la sorti a perechilor din primul tur. La ora 10:01 se va da startul la editia din 2013 a Sibiu Rally Show. Pe lista de start sunt 35 de piloti, Vlad Cosma, Florin Tincescu si Raul Badiu fiind singurii care vor lua startul la doua clase: Vlad Cosma la Cupa Dacia si la doua roti motrice, Florin Tincescu si Raul Badiu la Cupa Dacia si la clasa 4WD.

 

La Cupa Dacia sunt 11 piloti in total pe lista de start, cea mai interesanta prezenta fiind desigur cea a germanului Aaron Burkart, campion mondial la juniori in 2010, care va lua startul cu modelul Logan. Pe lista se afla si campionul din 2013, Raul Badiu, si vicecampionul din acest sezon, Florin Tincescu, dar si fostii campioni ai Cupei Viorel Ivan si Vald Cosma.

 

La Cupa Suzuki vor lua startul patru piloti, printre ei fiind Madalin Arhire, vicecampionul Cupei, si Sebastian Gioarsa ocupantul pozitiei a treia in clasamentul final.

 

La clasa 2WD sunt inscrisi 13 piloti, principalul favorit fiind Alex Filip, dublu campion la doua roti motrice in Campionatul National.

 

La clasa 4WD sunt inscrisi 14 piloti. Echipa Napoca Rally Academy, campioana in ERC Production Cup este prezenta in formula completa la Sibiu. Marco Tempestini va concura cu modelul Ford Fiesta R5, iar Florin Tincescu va debuta in competitii cu o masina cu tractiune integrala. La start vor mai fi si Raul Badiu, care va concura cu un Subaru, si Sorin Badea cu un Mitsubishi Lancer EVO 7. Si Sebastian Barbu, castigatorul Raliului Sibiului la clasa 2WD, va lua startul la Sibiu Rally Show cu un model cu tractiune integrala – Mitsubishi Lancer  – preparat de Colina Motorsport. Bogdan Marisca, Simone Tempestini, Rares Tomita si Danny Ungur sunt si ei pe lista favoritilor pentru victorie la Sibiu Rally SHow 2013.  

 

Cursele de la toate clasele sunt programate sambata, 23 noiembrie, incepand de la ora 10:00, iar festivitatea de premiere este programata la ora 16:00. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei:  www.raliulsibiului.ro.