Sibiu Rally Show revine pe terenul de rallycross

  • Sibiu Rally Show se va desfasura pe 23 noiembrie 2013

  • O singura zi de competitie pentru toate clasele

  • Traseul va fi parcurs in sensul invers al acelor de ceasornic

 

Dupa ce editia din 2012 s-a desfasurat pe celebra speciala Santa, in 2013 Sibiu Rally Show revine in locatia clasica: circuitul de rallycross unde este programata si super speciala din Raliul Sibiului. Duelul celor mai buni piloti din competitia interna se va da pe 23 noiembrie.

Manu Mihalache
Manu Mihalache – Sibiu Rally Show 2010

 

Sibiu Rally Show, versiunea romaneasca a celebrei Cursa Campionilor, revine anul acesta in locatia clasica. Cei mai buni piloti din competitiile interne se vor intrece, sambata 23 noiembrie, pe circuitul de rallycross, acelasi pe care se desfasoara super speciala din Raliul Sibiului. Anul acesta Sibiu Rally Show se va desfasura intr-o singura zi. “Am decis sa organizam un eveniment compact, intr-o singura zi, si sper sa atragem cat mai multi piloti la start. Ideea de a schimba locatia anul trecut nu a fost cea mai buna si tocmai de aceea am revenit in locatia clasica“, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show.

 

In editia din 2013 vor fi patru clase: masini cu tractiune integrala, masini cu tractiune fata, Cupa Dacia si Cupa Suzuki, pilotii care iau startul la cele doua cupe putand participa si in competitia dedicata masinilor cu tractiune fata. 

 

Traseul are o lungime de 1,9 kilometri, un tur complet, si va fi parcurs in sensul invers al acelor de ceasornic. “Am incercat aceasta varianta in calificarile pentru Raliul Sibiului 2013 si a fost extrem de spectaculos. Sunt sigur ca vom avea parte de mai mult spectacol acum si sper ca acest lucru sa atraga si mai multi spectatori“, a mai adaugat Sorin Itu.

 

Sibiu Rally Show va incepe sambata, 23 noiembrie, la ora 08:30 cu recunoasterile oficiale, urmand ca startul competitiei sa se dea la ora 10:00.