Adrian Raspopa si Wurth Romania “s-au asamblat” pe drumul sportului!

Incepand cu Raliul Aradului, cea de-a doua etapa din sezonul 2014 a Campionatului National de Raliuri, echipajul Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu va beneficia de sprijinul unui nou partener tehnic. Infiintata in februarie 1994 ca reprezentanta in Romania a concernului german Adolf Würth GmbH&Co. KG, Würth Romania a devenit in scurt timp o firma de top pe piata romaneasca in domeniul elementelor de asamblare, sistemelor de ancorare, adezivilor, etansantilor si a cosmeticelor auto, urmand sa utileze complet viitorul camion de asistenta al echipajului bacauan.

 

Motorsportul este cel mai scump sport din lume. Aceasta fraza, care a devenit proverbiala de-a lungul timpului, ascunde de fapt niste povesti savuroase despre momentele tensionate care au de cele mai multe ori un final fericit pentru ca in spatele oricarui echipaj de raliuri de succes sta de fapt o intreaga echipa de succes.

 

Ne bucuram foarte mult de acest nou parteneriat incheiat cu Würth Romania, mai ales pentru faptul ca acestia sunt lideri de piata in domeniul lor iar brandul este unul care a mai fost prezent in Campionatul National de Raliuri. Programul nostru pe termen lung si tenacitatea cu care ne luptam pe probele speciale sunt cele doua elemente care i-au convins pe cei de la Würth Romania sa ni se alature in incercarea de castigare a titlului de campioni nationali in acest sezon!a mentionat Adrian Raspopa, liderul clasamentului automobilelor cu 2 Roti Motrice.

 

Spiritul de echipa si dorinta de performanta sunt definitorii atat in sport cat si pentru cultura Wurth, de aceea Wurth sustine sportul si pe reprezentantii sai de varf, cum este si Adrian Raspopa. “Am luat startul extrem de optimist” a spus Adrian Raspopa la incepultul sezonului 2014 al Campionatului National de la Brasov si Wurth Romania este alaturi de el, sustinandu-i optimismul si urandu-i succes!a spus Daniel Olteanu, directorul general al Würth Romania.

Adi Raspopa - RBV2014

 O echipa de asistenta de raliuri este compusa in principal din mecanici, un inginer care sa poata sa interpreteze datele, sa le prelucreze si sa-i ofere pilotului setarile necesare stilului sau de pilotaj. De asemenea aceasta echipa are nevoie de echipamentul necesar unui service care dureaza intre 30 si 45 de minute, timp in care se inlocuiesc si se verifica toate piesele necesare continuarii raliului. Masina de asistenta este cheia prin care se poate obtine acest deziderat. Aceasta are de obicei o forma atipica, o inaltime cat mai joasa si echipata cu tot ce exista intr-un servi‎ce al unui concesionar. Echiparea acesteia reprezinta unul din elementele principale cu ajutorul caruia poti sa obtii performanta servisarii cat mai rapide a masinii de cursea spus si Mugurel Pirscoveanu, directorul echipei de asistenta tehnica Pro Motor Ramnicu Valcea.

 

Raliul Aradului este programat in perioada 9-10 mai si pe langa Campionatul National de Raliuri etapa va conta, in premiera, si pentru FIA European Rally Trophy, competitie in care s-au inscris Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu.

 

Echipajul Adrian Raspopa/ Catalin Grigoriu este sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicpali Gazprom Petrol Stations, Popasul Trebes, Comfert, Dedeman, Pambac, Simba si partenerii tehnici Omniasig, Wurth Romania, Sky Wellness, Mere de Itesti si GoPro.