BCR Leasing Rally Team este optimistă înainte de „Tess Rally Romtelecom”

BCR Leasing Rally Team se prezintă la startul primei etape din Campionatul Naţional de Raliuri 2014, Tess Rally Romtelecom, cu un tonus complet refăcut după lunile de pauză competiţională şi aşteaptă cu optimism startul în etapa care deschide, prin tradiţie, sezonul de raliuri din România. „Pornim în noul sezon cu dorinţa de a reedita performanţa din 2012, când BCR Leasing Rally Team a obţinut Titlul la echipe. Ne vom prezenta la toate etapele din acest sezon având ca obiectiv principal realizarea unor performanţe de top, încercând să oferim şi spectacol, în egală măsură. Mulţumim partenerilor pentru susţinerea continuă şi pentru încrederea acordată membrilor BCR Leasing Rally Team şi echipei tehnice de la Colina Motorsport.Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motorsport.

 BCR Leasing Rally Team 2014

Câştigători ai clasei 3 la ultimele două ediţii ale etapei de la Braşov, Edwin Keleti şi Botond Csomortani speră să facă o figură frumoasă şi în acest weekend, de data aceasta cu o nouă maşină şi la o nouă clasă: „Ca cel mai vechi component al echipei BCR Leasing Rally Team, mă bucur foarte mult că începe un nou sezon competiţional. Le urez bun venit în echipă noilor colegi şi sper să fim chiar mai puternici decât în trecut! De asemenea, le urez lui Alex. Filip şi Bogdan Iancu o experienţă europeană mult mai plăcută! Pentru noi este prima dată când avem o maşină de clasa 2 şi cu care ne propunem să ne batem pentru un loc pe podiumul general al campionatului şi mulţumim echipei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o! Şi, ca să închei într-o notă umoristică, vă promitem că vom face TOTUL pentru a ne apropia de rezultatul dorit! Îi mulţumesc lui Boti pentru dedicaţie şi profesionalism şi partenerilor noştri pentru susţinere!” – Edwin Keleti.

 

Nou cooptaţi în BCR Leasing Rally Team, Gergo Szabo, dublul Campion Naţional Absolut al României, şi copilotul său, Karoly Borbely, îşi doresc un nou podium la Braşov. Ei vor concura la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo X R4 de grupa N / clasa 2: Recunoaşterile au mers bine, maşina este ok, iar atmosfera în cadrul echipei este foarte bună ceea ce ne dă încedere şi ne ajută foarte mult să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut. Ne-am propus să avem un ritm cât mai bun la Braşov, să mergem fără greşeală şi să acumulăm cât mai multe puncte. Obiectivul nostru este podiumul.” – a declarat Gergo Szabo.

 

Sorin Badea & Florin Dorca au intrat şi ei în atmosfera plăcută de la Braşov: “Echipajul nostru a realizat recunoaşterile pentru Tess Rally Romtelecom în condiţii foarte bune, suntem foarte mulţumiţi că vremea, în mod surprinzător, este foarte curată, fără ninsori sau precipitaţii, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru sportive şi pentru spectator. Ne-am propus să terminăm raliul cu bine şi să producem un rezultat care să fie favorabil BCR Leasing Rally Team” – a declarat Sorin Badea care va conduce în acest sezon un Mitsubishi Lancer Evo VII de grupa H.

 

Adrian Teslovan & Cseh Vajk Imre, reprezentaţii echipei în Cupa Dacia Logan, se declară şi ei motivaţi de vremea bună de la Braşov: Am terminat recunoaşterile, ne simţim optimişti, traseul este unul clasic de asfalt. După o zi mai urâtă ieri, azi a ieşit soarele, astfel că sperăm să fie frumos şi în weekend pentru a avea un număr cât mai mare de spectatori.– Adrian Teslovan.

 

BCR Leasing Rally Team este susţinută în 2014 de BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 – prin Star Lubricants, Colina Motorsport, Pirelli, Dolce Sport, Energobit, Veteco, Frontline Combo, Defi, Pigna, Biosafe, Kristal Glamclub, Autocar Service.

 

Tess Rally Romtelecom este prima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri 2014 şi se desfăşoară în perioada 20-22 martie, la Braşov, fiind 100% pe asfalt. Raliul va debuta joi cu prezentarea echipajelor, urmând ca vineri să aibă loc primele cinci probe speciale, iar sâmbătă ultimele şase. Lungimea totală a raliului este de 454,97 km, cele unsprezece probe speciale totalizând 137,22 km.