Decizie finala a FRAS: Marco Tempestini si NRA exclusi din clasamentele de la Brasov

Dupa ce Marco Tempestini a contestat decizia Comisiei de Competitii a FRAS, prin care echipajul din care face parte si echipa NRA au fost exclusi din clasamentele Raliului Brasovului ca urmare a unui service interzis, luni, 5 mai, Comisia de Apel a federatiei a mentinut excluderea. 

 

Pe ordinea de zi a şedinţei a fost înscrisă soluţionarea apelului formulat de domnul Marco Tempestini, membru al echipei Napoca Rally Academy, care a făcut parte din echipajul cu numărul 3 de concurs în cadrul etapei cu nr. 1 a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2014, Tess Rally Romtelecom, etapă desfășurată la Brașov în data de 22 martie 2014 – apel formulat împotriva Hotărârii nr.1 a Comisiei de Competiţii a F.R.A.S. din data de 01.04.2014.

 

Apelul a fost motivat, susţinerile apelantului fiind menţionate în cererea de apel comunicată pe adresa federaţiei, fiind făcută de asemenea şi dovada achitării taxei de apel.

 

Procedura de convocare în faţa Comisiei de Apel a fost legal îndeplinită, fiind prezent domnul Marco Tempestini, asistat de avocat Josep F. Vandellos, în baza împuternicirii avocațiale nr. 1562779/11.04.2014.

 

———————-

 

PENTRU ACESTE MOTIVE

HOTĂRĂŞTE:

 

 

Respinge ca nefondat apelul formulat de domnul Marco Tempestini, membru al echipei Napoca Rally Academy, care a făcut parte din echipajul cu numărul 3 de concurs în cadrul etapei cu nr. 1 a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2014, Tess Rally Romtelecom, etapă desfășurată la Brașov în data de 22 martie 2014, apel formulat împotriva Hotărârii nr.1 a Comisiei de Competiţii a F.R.A.S. din data de 01.04.2014.” 

 

Textul integral al deciziei il puteti citi pe siteul FRAS.

tempestini_fra_06

In urma hotararii cu numarul 1/2014 din data de 6 mai, prin care Comisia de Apel a F.R.A.S. a respins apelul depus de Marco Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy respecta aceasta decizie.

 

Nu am fi depus un apel daca nu am fi considerat ca decizia F.R.A.S. a fost una inccorecta si am crezut ca ne putem demonstra nevinovatia. Consider in continuare ca este o decizie gresita, dar o respect. Sunt dezamagit ca nu se recunoaste rezultatul meu din etapa de la Brasov si ca in urma deciziei Comisiei de Apel echipa a pierdut toate punctele adunate in prima etapa a sezonului. Insa toate acestea ne fac sa abordam si mai motivati etapa de la Arad si restul curselor din acest sezon”, a spus Marco Tempestini.