BCR LEASING RALLY TEAM – NOI PROVOCĂRI LA FINAL DE SEZON

BCR Leasing Rally Team va lua startul în ultima etapă din acest sezon cu noi speranţe şi noi provocări. Dacă în clasamentul pe echipe se pare că poziţia a doua este adjudecată de BCR Leasing Rally Team, lupta în clasamentul general şi în cel al Cupei Dacia va fi una intensă. Edwin Keleti şi Botond Csomortani vor încerca să-şi depăşească obiectivul stabilit la începutul anului şi vor lupta pentru titlul de Vice-Campioni Naţionali, în timp ce Adrian Teslovan şi Vajk Cseh Imre au deja un loc asigurat pe podiumul Cupei Dacia, dar cu şanse la locul I.

 

Revenit în competiţiile oficiale după o pauză de 3 ani, Titi Aur va lua startul la Harghita alături de BCR Leasing Rally Team şi va încerca să obţină o clasare pe podiumul clasei 3. „Ne aflăm înaintea ultimei disputate in acest an – Raliul Harghitei. Evoluţia excepţională a lui Edi, aflat la primul sezon la volanul unui R5, dar şi rezultatele foarte bune înregistrate de Adi la prima lui participare în Cupa Dacia, ne fac să sperăm la evoluţii frumoase la Harghita. Şi, chiar dacă şansele pentru titlul de Campion Naţional Absolut sunt la nivel teoretic, ele există, iar noi vom fi alături de toate echipajele noastre şi le vom asigura întregul suport de care au nevoie!” – a declarat Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motorsport, compania care asigură managementul sportiv şi tehnic al BCR Leasing Rally Team.

 Edwin Keleti_Botond Csomortani_Ford Fiesta R5

Aflaţi la al treilea sezon de participare în cadrul BCR Leasing Rally Team, Edwin Keleti şi Botond Csomortani sunt la un pas de obţinerea celei mai bune performanţe sportive din cariera lor de până la acest moment: „La Harghita se încheie primul nostru sezon cu o maşină de Top. Înainte de a face bilanţul de sfârşit de an vreau să spun că suntem fericiţi şi mulţumiti de evoluţia noastră din 2014 şi că la Harghita vom lua startul fără nicio presiune şi vom încerca să ne păstrăm locul 2 la generalul campionatului. Orice va fi, noi ne-am depăşit obiectivul pentru anul în curs şi vrem să le mulţumim în primul rând partenerilor şi echipei tehnice de la Colina Motorsport pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului. Vrem să le mulţumim şi adversarilor ca ne-au “tras” în sus şi să-i felicităm pe cei care ne-au învins! Şi, nu în ultimul rând, vreau să-i mulţumesc lui Boti care a ştiut întotdeauna să scoată ce-i mai bun din mine!” – a adăugat Edwin Keleti, ocupantul poziţiei a doua în clasamentul general, înaintea acestei etape.

 

Titi Aur şi Karoly Borbely  vor face din nou echipă într-o etapă de raliu, pentru prima oară după trei ani de la ultima lor participare în această formulă. Ei vor concura acum la clasa 3, la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo X: „Mă leagă foarte multe amintiri plăcute de Raliul Harghitei, dar nu pot să nu mă gândesc cu emoţie şi la regretatul Arpad Dietrich. Deşi în această perioadă sunt foarte prins cu lucrările la autodromul pe care îl construim la Crevedia, mă bucur să revin într-o competiţie oficială după o pauză de 3 ani alături de copilotul şi prietenul Karoly Borbely. Împreună ne dorim să aducem câteva puncte importante la Clasa 3 şi, mai ales, să ne simţim bine şi să facem spectacol pe probe pentru spectatorii care sperăm să fie în număr cât mai mare pe speciale” a declarat Titi Aur.

 

„Raliul Harghitei este un raliu frumos, cu probe interesante şi mă bucur foarte mult că sunt din nou în dreapta lui Titi. Cu siguranţă, va fi un eveniment de neuitat. După trei ani va trebui să dictez din nou în limba română, să luăm startul cu o maşină pe care nu am avut timp să facem teste înaintea etapei, însă noi sperăm să ne reacomodăm repede şi să avem un parcurs bun, cursiv. Vrem să ne bucurăm de această etapă, dar avem şi un obiectiv sportv – podium la clasă şi la Echipe. Ţinem pumnii strânşi pentru Edi şi Boti, să devină Campioni!” –a adăugat şi navigatorul său, Karoly Borbely.

 Adrian Teslovan_Vajk Imre_Dacia Logan Cup

Aflaţi pe poziţia a doua în Cupa Dacia, Adrian Teslovan şi Vajk Cseh Imre au deja asigurat un loc pe podiumul final al acestei categorii. Şi, chiar dacă anul 2014 a fost primul lor sezon complet ca şi echipaj, ei vor încerca să-şi depăşească aşteptările şi să ofere totodată spectacol în faţa propriilor suporteri: “Așteptăm cu nerăbdare ultima etapă a campionatului, care se va desfășura în județul Harghita. Având in vedere că navigatorul meu, Imre V. Cseh, este localnic, şi că eu am locuit aici o perioadă lungă de timp, putem spune că aceasta este “etapă de casă”. Dorim să le uram şi pe această cale “Mult succes!” colegilor noștri şi să le mulţumim partenerilor pentru sprijin.”Adrian Teslovan.

 

Echipajul Sorin Badea/ Florin Dorca nu va lua startul la Raliul Harghitei, această etapă nefiind inclusă în programul lor competiţional din acest sezon. „Aşa cum am anunţat încă de la sfârşitul Raliului Iaşului, programul meu competiţional, care a inclus 6 etape, conform contractului cu Colina Motorsport, s-a încheiat déja. Cu toate astea sunt în continuare alături de echipa BCR Leasing Rally Team, de colegii mei piloţi şi copiloţi, ingineri şi mecanici, pe care-i susţin cu pasiune şi emoţii pentru ultima bătălie din CNRD 2014 – Raliul Harghitei. Sunt sigur că luciditatea, operativitatea şi profesionalismul vor guverna în padocul Colina Motorsport, iar sportivii vor produce din nou rezultate consistente în clasamentele raliului.

Titi Aur_Karoly Borbely_Mitsubishi Lancer Evo X

 

Deşi obiectivele individuale şi de grup sunt atinse în proportie de 90%, raliurile de până acum ne-au obişnuit cu surprize plăcute dar şi neplăcute, aşa că voi ţine pumnii strânşi pentru Edwin şi Boti, pentru Adi şi Imre, totodată urându-i un călduros “Bine ai revenit!” Seniorului Titi Aur alături de Borbely Karoli!  Baftă maximă tuturor!” – a concluzionat Sorin Badea.