Manu Mihalache: “ La Harghita, sper sa ne inspire entuziasmul spectatorilor!”

Inainte de ultima etapa, cea de la Harghita, Manu Mihalache si Jancsi Soos se declarau optimisti, pregatiti sa incheie un an competitional greu dar si foarte interesant, intr-o nota relaxata.

 

Am ajuns la Harghita hotarati sa incheiem acest campionat cu o evolutie cat mai buna. Am pregatit cu atentie acest Raliu, ale carui probe sunt foarte tehnice si spectaculoase si care, sunt convins, ne vor pune pe toti la incercare. Sper sa ne inspire si entuziasmul spectatorilor de aici si sa demonstram ca punctele acumulate la Brasov si la Iasi au fost pe deplin meritate. Le dorim tuturor participantilor multa bafta! – a declarat Manu Mihalache, cu putin timp inainte de startul pe prima proba.

 

Ca si pentru ceilalti competitori, si pentru noi Raliul Harghitei este unul inedit si provocator. Probele sunt foarte frumoase, pe alocuri suficient de dure cat sa puna probleme materialului de concurs, cu multi spectatori, buni cunoscatori ai acestui sport; in concluzie, sunt intrunite toate conditiile unei etape reusite, a sustinut Jancsi Soos.

Manu Mihalache

La finalul primei zile a raliului dorinta i s-a indeplinit lui Manu Mihalache el reusind sa isi adjudece cel mai bun timp pe superspeciala din centrul orasului Odorheiu Secuiesc fiind aplaudat la scena deschisa de numarul mare de spectatori prezenti pe marginea probei. “Este un raliul cu probe frumoase dar un pic dure pentru noi, am facut pana pe a doua proba si ne-am oprit sa schimbam roata si in parcul se service am mai schimbat doi rulmenti. Ne-am distrat un pic la superspeciala si am incercat sa facem spectacol pentru publicul prezent caruia ii multumim pe aceasta cale.” incheia Manu la finalul primei zile a Raliului Perla Harghitei.