eMAG, alaturi de pilotul Manu Mihalache in C.N.R.

De la comenzile online, la comenzile unui Mitsubishi Evo 9, este doar distanta intre initiativa si confirmarea unui parteneriat inspirat, intre eMAG si pilotul de raliu Manu Mihalache. Daca acesta din urma este un sportiv consacrat, cunoscut pentru stilul spectaculos de pilotaj, eMAG intra, in premiera, in lumea raliurilor, avand ca sursa de inspiratie pentru un proiect reusit, propriul succes in bussines-ul romanesc. Implicarea  eMAG in Campionatul National de Raliuri, nu aduce beneficii exclusive pilotului brasovean, ci sportului romanesc, in general, aflat intr-o serioasa criza de identitate, dar nelipsit de valoare si, de ce nu, de valori. eMAG.ro, cel mai mare magazin online din tara, marcheaza, astfel, intrarea pe zona de vanzari accesorii auto.

manu 3

In drum spre Bacau, urmatoarea etapa, ce se va desfasura la finele acestei saptamani, Manu va trece Oituzul, alaturi de Jancsi Soos, cu gandul la o prestatie care sa multumeasca, din nou, publicul dornic de spectacol pe probele speciale.

 

Multumesc partenerilor de la eMAG pentru deschiderea pe care au aratat-o proiectului propus. Sunt convins ca asocierea cu eMAG va aduce si competiei, nu doar echipei mele, un plus de prestigiu si notorietate. Sunt incantat sa constat ca si prietenii de la Pro-X nu si-au pierdut entuziasmul si sustin, in continuare, valorile sportului de performanta. Mergem la Bacau, gandindu-ne in primul rand la conditiile meteo, dar evident, si la  “lupta” cu probele speciale. Le doresc  tuturor echipajelor multa bafta!”, a declarat Manu Mihalache, aratand o atitudine neastamparata, a unui personaj care face totul cu multa pasiune.

 

Copilotul lui Manu, Jancsi Soos, este, ca de obicei, concetrat si foarte atent la detalii: “Vom aborda acest raliu, de altfel, foarte complex, intr-o nota echilibrata, care sa ne aduca la finalul sau satisfactia unui rezultat pozitiv. Ii asigur pe spectatori ca echilibrat nu inseamna lipsit de spectacol. Asteptam cat mai multi fani pe probe, sugerandu-le sa se bucure de efortul depus de toti colegii implicati in acest raliu.

 

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de eMAG.ro, Pro-X, Gatmo Motorsport, Atlanta House si X-Tend Motors.