O noua abordare la Transilvania Rally pentru Raspopa si Grigoriu

Lideri ai clasamentului automobilelor cu doua roti motrice, Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu vor lua startul la etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop cu o noua abordare. Programat in perioada 19-21 iunie, Transilvania Rally propune pentru editia de anul acesta cateva noutati importante, precum introducerea a patru noi probe speciale, organizarea unei superspeciale in centrul orasului Turda si inscrierea ca etapa candidat in FIA European Rally Trophy.

 

Cu un avans consistent fata de urmaritorii lor si cu gandul la urmatoarea etapa, Raliul Moldovei Pambac Bacau, etapa in a carei organizare sunt implicati amandoi, Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu isi doresc ca deplasarea la Cluj sa fie un adevarat moment de relaxare si sa lase acasa stresul organizatoric specific unei etape de raliu.

 

Trebuie sa recunosc ca suntem putin obositi cu toate detaliile pe care trebuie sa le punem la punct pentru Raliul Moldovei Pambac Bacau. Am decis ca pentru raliul de la Cluj sa avem o abordare putin mai relaxata si imi doresc ca realmente sa ne distram, sa ne simtim bine pe probe dar si sa mergem cat de tare putem fara a risca nimic. Atat pentru mine cat si pentru Catalin, copilotul meu, aceasta perioada a anului este extrem de aglomerata si nu imi doresc sa ne punem singuri presiune pe noi, intrucat daca ne vom respecta planul nu avem cum sa nu obtinem un rezultat bun.a spus Adrian Raspopa inainte de inceperea recunoasterilor de la Transilvania Rally.

AdiRaspopa_SSS BV

Este prima oara cand particip la acest raliu alaturi de Catalin si d-abia astept sa iau startul deoarece aceasta este o etapa pe placul meu. Transilvania Rally nu este un raliu simplu, datorita schimbarilor dese de aderenta, iar prin introducerea noilor probe de anul acesta programul devine si mai interesant. Va trebui sa fim atenti la modul in care facem recunoasterile pentru ca acestea vor avea un rol important si trebuie sa avem o dictare buna.a mai adaugat Adrian Raspopa.

 

Transilvania Rally a pregatit cateva surprize placute si pentru fanii sporturilor cu motor care nu vor ajunge pe marginea probelor speciale din judetul Cluj, Digi Sport urmand sa transmita in direct superspeciala de la Turda programata vineri de la ora 21:15 si superspeciala Polus Center, care se va desfasura sambata de la ora 19:15

 

Echipajul Adrian Raspopa/Catalin Grigoriu este sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicpali Gazprom Petrol Stations, Popasul Trebes, Comfert, Dedeman, Pambac, Simba si partenerii tehnici Omniasig, Wurth Romania, Sky Wellness, Mere de Itesti si GoPro.