Promo Rally 2 – Obiectiv indeplinit

Seria brasoveana Promo Rally, destinata pilotilor amatori, isi continua parcursul bun, etapa a doua a mini-campionatului reeditand si dezvoltand succesul intrecerii pilot. Cu 43 de concurenti care au luat startul si un public numeros care a profitat de vremea placuta, Promo Rally 2 a fost un succes pe care organizatorii isi propun sa-l duca mai departe, in 2016.

Promo Rally 2

Promo Rally 2, a doua etapa din mini-campionatul initiat de Auto Blic, pentru pilotii amatori, a vazut un traseu asemanator cu etapa inaugurala, dar cu un desen care sa permita o desfasurare mai rapida. Astfel, intrecerea a castigat 10 concurenti si o mansa de antrenament cronometrat, iar progresele facute de majoritatea concurentilor au inceput sa se vada, in special pentru cei veniti la start a doua oara.

 

Disputa pentru primele pozitii ale celor trei clase a fost extrem de stransa, concurentii luptand totodata si pentru puncte in clasamentul general, castigatorul fiecarei categorii mergand la o scoala de pilotaj la finalul campionatului. In plus fata de sustinerea venita din partea celor trei scoli de pilotaj care ofera aceste premii, Napoca Rally Academy, Hobby Sport – Stefan Vasile si Giri Rally School, etapa secunda a intrecerii a vazut si alaturarea Danny Ungur Racing, care a oferit un premiu special. Cel care a reusit sa impresioneze cel mai mult reprezentul scolii a fost Ionut Ienasel, cel care va face deplasarea la Cluj, pentru un training cu Danny Ungur.

Promo Rally 2-1

Cele trei categorii au fost castigate de Mihai Alexandru Popa (R1 – Ford Fiesta), Tudor Oancea (R2 – VW Polo) si Andrei Caramida (R3 – Renault Megane), in timp ce timpii de referinta ai zilei au fost stabiliti de pilotul de viteza in coasta Alexandru Mirea, cel care a evoluat demonstrativ.

 

Rezultate complete:

cls.R1

cls.R2

cls.R3

cls.Lic

Etapa urmatoare din mini-campionatul Promo Rally Brasov este programata pentru 25 ianuarie 2016.

 

Promo Rally este sustinut de Pro-X, partenerul oficial Auto Blic in sezonul 2016, de partenerul tehnic Cyclon Motorsport si organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Scolar Brasovia, al Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov, al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, al firmei de ambulanta privata Apel One Med Brasov, al Serviciului Rutier al Politiei Brasov si al Politiei Locale Brasov. Competitia se desfasoara sub egida Asociatiei Judetene de Automobilism Sportiv Brasov si sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.