Promo Rally Brasov, etapa a doua

Proiectul Promo Rally, intrecerea brasoveana destinata pilotilor amatori, ajunge la etapa a doua, programata sa se desfasoare in aceeasi locatie, de pe fostul Stadion Municipal din Brasov, in data de 13 decembrie. In urma succesului intrecerii pilot, la care au participat 36 de concurenti si care a starnit un interes remarcabil, organizatorii seriei cauta sa mareasca numarul de etape al mini-campionatului la cinci, dar si sa extinda posibilitatile formatului pentru a primi mai multi piloti la start si a oferi mai multe ture pe circuit pentru fiecare concurent.

Afis Promo Rally 2

Dupa ce prima intrecere din seria Promo Rally, lansata la sfarsitul lunii noiembrie, a intrecut asteptarile organizatorilor brasoveni, care au primit inscrieri din toata tara, precum si multe solicitari de suplimentare a locurilor disponibile, acestia au adus mici modificari etapei secunde, programata in 13 decembrie. In primul rand, pentru a putea primi la start un numar mai mare de concurenti, traseul a fost usor modificat, urmarindu-se o desfasurare mai compacta, care sa permita suprapunerea evolutiei a doi concurenti. In acelasi timp, pentru a nu crea un avantaj concurentilor locali si a evita creerea de neplaceri pentru locuitorii din zona, schita noului traseu nu va mai fi publicata, urmand sa fie primita de fiecare concurent la verificarile administrative, in dimineata cursei.

 

Noul format va oferi si o mansa in plus, de antrenament cronometrat, chiar daca numarul maxim de inscrisi a fost marit la 45, concurentii avand posibilitatea de a se obisnui cu traseul la viteza de concurs, inaintea celor doua manse de clasament. O alta noutate este introducerea unei scurte etape de legatura, cu viteza impusa, pentru masinile inmatriculate, un plus in complexitate, care apropie competitia mai mult de o proba speciala de raliu.

 

In privinta inscrierilor, pentru a putea beneficia de o planificare precisa, data limita este joia din saptamana cursei, 10 decembrie, iar plata taxei de inscriere poate fi facuta pana vineri, o zi mai tarziu.

 

Promo Rally este sustinut de ProX, partenerul oficial Auto Blic in sezonul 2016, de partenerul tehnic Cyclon Motorsport si organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Scolar Brasovia, al Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov, al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, al firmei de ambulanta privata Apel One Med Brasov, al Serviciului Rutier al Politiei Brasov si al Politiei Locale Brasov. Competitia se desfasoara sub egida Asociatiei Judetene de Automobilism Sportiv Brasov si sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

 

Regulament Promo Rally 2

Program Promo Rally 2

Declaratie_utilizare_auto

formular_inscriere (1)